E2h

Lycopeen voordelen voor de gezondheid: Hoe maak je een lycopeen supplement kiezen

Lees tips over het nemen van deze aanvulling op de gezondheid

Lycopeen is een afgeleide van tomaten die verantwoordelijk is voor het geven van een rijpe rode kleur. Lycopeen is een belangrijke en krachtige anti-oxidant supplement in dat het niet alleen het gehele lichaam voordelen, maar ook kunnen mensen helpen met specifieke aandoeningen zoals oefening geïnduceerde astma, pre-eclampsie, prostaatkanker, zonnebrand en maculaire degeneratie. Het nemen van een supplement lycopeen kan eventueel helpen om atherosclerose te voorkomen, het risico op kanker te verminderen en het immuunsysteem verbeteren.

Krachtige antioxidant lycopeen de activiteiten kan voorkomen oxidatieve stress en DNA-schade. Vanwege zijn anti-oxidant activiteit, wordt lycopeen wordt onderzocht voor haar rol in prostaat-, long-, pancreas-, en maagkanker voorkomen. Er zijn lagere gevallen van hartproblemen bij vrouwen die een hoger lycopeen niveaus, en een algemene daling van de kankers bij culturen met een hoge gebruik van tomaat pasta's en sauzen. Omdat lycopeen heeft zoveel preventieve voordelen en geen bekende overdosis problemen, is het een goede aanvulling op toe te voegen aan uw vitamine regime. Hier is hoe te kiezen voor een lycopeen supplement:

  1. Identificeer uw natuurlijke bronnen van lycopeen en te bepalen of u meer. Voedingsmiddelen die lycopeen bevatten onder meer tomaten, watermeloen, roze pompelmoes en guave, maar het is over het algemeen slecht geabsorbeerd uit vers voedsel. Vreemd genoeg, voedingsmiddelen, zoals ketchup, tomatensap, tomatenpuree, en pizza saus zorgen voor een meer opneembare vorm van lycopeen dan verse tomaten doen, zodat u kunt proberen om tomatensap drinken en tomatensaus maken vaker. Als je niet genoeg krijgen lycopeen via voedsel, kunt u eenvoudig toevoegen lycopeen supplementen aan uw dieet via vitamines.
  2. Selecteer uw benodigde dosering voor uw medische behoeften. Hoewel de optimale dosis van lycopeen is niet bekend, beschikbare onderzoek suggereert het eten van 10 porties van tomatenproducten per week, of 6 tot 15 mg lycopeen per dag voor de algemene anti-oxidant voordelen.
    Doses variëren wanneer specifieke gezondheidsvoorschriften van toepassing. Bijvoorbeeld voor kanker bescherming is een minimale dosering van 6,5 mg per dag aanbevolen. Ten aanzien van astmatische aandoeningen, is lycopeen suppletie aangetoond om te helpen met oefening geïnduceerde astma bij degenen die nam 30 mg / dag. Prostate heath betrekking heeft 6 tot 7 mg lycopeen per dag. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven moeten controleren met een arts voordat u lycopeen supplementen.
  3. Bepaal prijsklasse. Lycopeen is gemakkelijk verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en is opgenomen in vele multivitaminen. Aangezien er geen speciale overwegingen met betrekking tot de kwaliteit of de vitamines die genomen moeten worden in combinatie met lycopeen effectief te zijn, een vitamine merk je vertrouwt is een aanvaardbare vorm van lycopeen. Er zijn verschillende goede prijs-kwaliteitsverhouding de gezondheid van mannen multivitaminen met lycopeen.
  4. Controleren op bijwerkingen, allergische reacties en interacties tussen geneesmiddelen. Geen bijwerkingen zijn gemeld bij het gebruik van lycopeen en er zijn geen interacties bekend. Sommige stoffen zoals cholestyramine, colestipol, minerale olie en orlistat kan afnemen lycopeen absorptie of op hetzelfde moment. Sommige vitamine capsules bevatten soja, gist, tarwe, suiker, zout, wei, gluten, noten of schelpdieren, als je een allergie voor een van deze items, moet u dubbel te controleren de vitamine etiket.
Lycopeen voordelen voor de gezondheid: hoe maak je een lycopeen supplement kiezen. Identificeer uw natuurlijke bronnen van lycopeen en te bepalen of u meer.
Lycopeen voordelen voor de gezondheid: hoe maak je een lycopeen supplement kiezen. Identificeer uw natuurlijke bronnen van lycopeen en te bepalen of u meer.

Nu je weet hoe je deze aanvulling op de gezondheid te kiezen. Begin te genieten van de voordelen voor de gezondheid lycopeen vandaag!