E2h

Hoe om te begrijpen waarom je niet kunt ontsnappen aan uw lichaamsvorm

Meer en meer mensen vandaag de dag zijn ongerust dat hun vorm van het lichaam niet voldoet aan de normen die door de massa media, reclame en populaire cultuur in het algemeen te voldoen. Vanwege dit, zijn meer en meer mensen aanmelden voor lidmaatschap van fitnessclubs en op zoek naar manieren om hun lichaam vorm te veranderen om te kijken als de mode-modellen op billboards, tv, en de start-en landingsbaan. De waarheid is echter dat er grenzen zijn aan hoe u uw lichaam te veranderen. Hier zijn een aantal dingen te herinneren dat u zult begrijpen waarom je niet kunt veranderen en volledig ontsnappen aan uw lichaamsvorm.

Hoe om te begrijpen waarom je niet kunt ontsnappen aan uw lichaamsvorm. Spiermassa distributie.
Hoe om te begrijpen waarom je niet kunt ontsnappen aan uw lichaamsvorm. Spiermassa distributie.
  • Genetics. Voordat je zelfs geboren, is de basis vorm van het lichaam dat je zal moeten als je groot bent al vooraf bepaald door je genen. Afhankelijk van het type genetisch materiaal dat je erft van je ouders, zal de grootte van uw bekken, uw lengte, uw oogkleur, je huidskleur, je vetverdeling, en zelfs uw spier verdeling al vooraf bepaald. U moet weten dat het lichaam het type dat je geboren bent met iets dat niet jouw schuld, of de schuld van het voedsel dat je eet of de hoeveelheid van de oefening die u inch Dit betekent dus dat het veranderen van je lichaam niet altijd de gezonde optie. Alleen maar omdat je bent volslanke betekent niet dat je zou moeten overwegen het verliezen van gewicht, als uw gewicht is natuurlijk in relatie tot uw vetcellen distributie.
  • Vetcel distributie. Uw vetcel distributie bepaalt waar de vetcellen zijn geconcentreerd in je lichaam. Wanneer je naar de sportschool en als je bezighouden met dieet regimes, hoeft u alleen te verminderen het vet dat is opgeslagen in de vetcellen, waardoor je er slanker. Maar, kun je niet fysiek verwijderen van de vetcellen zelf, die zitten vast op je lichaam. Dit betekent dat als je genoeg van vetcellen in je heupen, dan alle diëten in de wereld zal niet verwijderen van de vorm van je heupen. Als je niet veel vetcellen in je heupen, aan de andere kant, zal al het voedsel in de wereld niet geven u een grote achterkant.
  • Spiermassa distributie. En het is niet alleen de vetcellen die zijn verspreid door je hele lichaam, je spiermassa is ook genetisch vooraf bepaald. Sommige mensen hebben gewoon meer spiermassa dan anderen. Dit betekent dat een kleine beweging is alles wat nodig is om te activeren en de spiermassa te vergroten. Mensen die gewoon niet over deze spiermassa, zal echter niet gezwollen lichaam maakt niet uit hoeveel gewichtheffen en oefeningen ze doen.

Dit alles betekent dat er grenzen zijn aan de dieet regime en lichaamsbeweging regimes die u kunt deelnemen aan. De volgende keer dat u bent op zoek naar een dieet of een workout plan, bedenk dan dat het doel moet zijn voor u om in de bloei van je gezondheid. Dit betekent niet per se hoeft te streven naar een lichaam dat lijkt op het lichaam van een super model. Met deze in het achterhoofd, moet u in staat om te beseffen dat niet alleen groot-bodied of skinny nog gezond kan zijn, afhankelijk van je natuurlijke vorm van het lichaam.