E2h

Hoe om te stoppen met het eten van nacht

Voor degenen die proberen om gewicht te verliezen

Voor degenen die proberen om gewicht te verliezen, de avonduren zijn vaak de meest lastige. Wanneer u gehandeld op grond van uw dieet sinds het ontbijt, niet bederven door binge eating aan het eind van de dag. Volg deze eenvoudige regels en u zult in staat zijn om avond eten te stoppen.

  1. Reinigen van uw pantry. Als junk food is makkelijk te grijpen, zult u meer kans om te toegeeflijk. Verwijder de rommel uit je voorraadkast en je zal minder geneigd zijn. Als u de enige familielid diëten en kan niet volledig verwijderen snacks van het terrein heeft, overweeg dan de snacks op een plank hoog buiten je bereik of in ondoorzichtige plastic bakken, zodat je ziet ze niet.
  2. Eet niet in de voorkant van de televisie. Eten tijdens het verveeld of afgeleid is een zekere manier te pakken op de pond. Maak er een huisregel - geen eten in de woonkamer en slaapkamers. Bij het zitten in de voorkant van de televisie, niet eten. Deze regel heeft het extra voordeel van het elimineren van lozingen in deze gebieden.
  3. Neem de tijd om het diner genieten. Het hebben van een druk leven vaak betekent dat we in een snel tempo lopen door alles. Als u thuis haasten van het werk en haasten om eten klaar te maken, kies dan niet haasten door het eten ook. Zet de televisie, zitten aan tafel met de familie en langzaam genieten van de maaltijd. Proef wat je zetten in je mond. Stel uw vork neer tussen de happen om de ervaring te verlengen. Door het genieten van uw maaltijd, luister je naar je lichaam zodat je weet wanneer je vol (zodat u niet te veel eten) en je laat je lichaam de ervaring van de maaltijd. Beide later je minder honger.
  4. Drink water. Als je begint te hongerig een uur of zo te voelen voor het slapen gaan, te bereiken voor een glas water in plaats van de popcorn of cookies. Vul je maag met het water in plaats van voedsel.
  5. Maak een wandeling. Verveling is een van de voorkomende oorzaken van nachtelijke eten. Als we beginnen te ontspannen, wordt het gemakkelijk te vervelen. Stap uit de bank en naar buiten voor een wandeling. Overleg uw echtgenoot of kinderen mee te gaan met je mee. Aan de buitenkant geeft je iets te doen en krijgt u een aantal oefeningen die u zullen helpen te ontspannen voor het slapen gaan.
  6. Sluit de keuken. Na het eten, de afwas en opruimen. Sluit vervolgens de keuken. Doe de lichten uit, en sluit de deur als je er een hebt. Door het maken van de keuken off limits 's avonds, zult u minder redenen om zelfs in de kamer die je verleidt.
  7. Poets je tanden. Voor sommigen, poetsen hun tanden signaleert hun hersenen dat de dag ten einde loopt en niet meer eten is toegestaan. Eten na het tandenpoetsen kunt de smaak van je hapje. Ontwikkel een routine van borstelen na het eten en je moet minder in de verleiding om snack 's nachts.

Als het eten 's avonds is uw zwakheid

Hoe om te stoppen met het eten van nacht. Reinigen van uw pantry.
Hoe om te stoppen met het eten van nacht. Reinigen van uw pantry.

Als het eten 's avonds is uw zwakheid, volgt u deze stappen en je zal minder geneigd zijn. Het krijgen van uw eetlust en hersenloze eetgewoonten onder controle zijn noodzakelijk voor iedereen die op dieet zijn. Geef het avond eten en je zult goed op uw weg naar een betere gewoonten.