E2h

Hoe om gewicht te verliezen websites te evalueren

Het verkrijgen van de juiste informatie kan u helpen gewicht te verliezen sneller

Het typen van de woorden 'gewichtsverlies' in zoekmachines kan leiden tot een duizend links. Omdat al deze links beloven verbazingwekkende resultaten, is het moeilijk te weerstaan aan de drang om geld uit te geven alleen maar om de plannen van het gewichtsverlies en de producten van deze sites te bieden hebben te krijgen. En, vind je jezelf de uitgaven veel geld uit te proberen een methode na de andere en niet de resultaten krijgt die u verwacht. Heb je ooit meegemaakt zo'n teleurstellende ervaring?

Als u wilt deze ervaringen te vermijden, hier zijn enkele stappen die u kunt nemen:

Stap 1

Neem nota van uw levensstijl. Bent u het type persoon die altijd onderweg en nauwelijks tijd heeft om eten te bereiden? Als dat het geval is, dan krijgen in een dieet dat zou vereisen dat u ophef over alles wat je eet kan heel moeilijk zijn voor u te volgen.

Hoe om gewicht te verliezen websites te evalueren. Neem nota van uw levensstijl.
Hoe om gewicht te verliezen websites te evalueren. Neem nota van uw levensstijl.

Bent u het type persoon die het grootste deel van uw vrije tijd besteedt op de bank? Als dit het geval is, dan moet je niet kiezen een website die een hoge intensiteit training die kan beloven snelle resultaten, maar zou je stoppen in je eerste week bevat.

Zoals je kunt zien, als je kiest een programma of dieet dat niet overeenkomt met uw levensstijl, zal je uiteindelijk niet het bereiken van uw resultaten, omdat je niet kon onderhouden. Dit betekent niet dat je niet genoeg wilskracht hebben. Een training of een dieet is als een spijkerbroek. Het moet een perfecte pasvorm, zodat je het kon gebruiken totdat je uit groeien. Een werk out hoeft niet al te moeilijk om effectief. Soms is de regel: "Geen pijn, geen winst 'werkt gewoon niet van toepassing.

Stap 2

Wees realistisch. Met het oog op veilig gewicht te verliezen, moet je niet meer dan twee pond per week te verliezen. Omdat vet kan dienen als isolatie, de absorptie van bepaalde vitaminen vergemakkelijkt en is nodig voor hormonale functies, moeten we een bepaalde hoeveelheid vet - genaamd essentiële vetten - in ons lichaam.

Vrouwen, bijvoorbeeld, moet ongeveer 17% van lichaamsvet om normale menstruele functies. Dit zijn enkele dingen die men moet overwegen bij het stellen van doelen. Probeer een streefgewicht te stellen voor een bepaalde periode van tijd dat u kunt bereiken zonder honger jezelf of overtraining jezelf. Uw doelgroep moet worden overwogen als u op zoek bent naar een programma van het gewichtsverlies of dieet online. Ja. Het is onmogelijk om alleen overleven water en kaas.

Stap 3

Het verkrijgen van de juiste informatie kan u helpen gewicht te verliezen sneller. Wees realistisch.
Het verkrijgen van de juiste informatie kan u helpen gewicht te verliezen sneller. Wees realistisch.

Wees voorzichtig. Gewichtsverlies pillen, thee en andere soortgelijke stoffen worden vaak aangeboden online. Hoewel sommige supplementen zoals CLA, ECGC en L-Carnitine kan blijken te zijn gunstig, moet u nog steeds op zijn hoede voor producten die kunnen ertoe leiden dat u meer kwaad dan goed. Als je iets online te zien, niet alleen kijken naar de advertentie die zegt dat je gewicht te verliezen door het nemen van deze stoffen. Ook kijken naar de ingrediënten die deze producten bevatten.

Evenmin moet je afhankelijk van de metingen in de website reclame dat product. Het is hun product. Natuurlijk zouden ze weglaten veel negatieve informatie over. U moet ook ervoor zorgen dat je niet allergisch bent voor een van deze producten.

Een ander ding dat je moet onthouden is om ervoor te zorgen dat het product de juiste hoeveelheid van het ingrediënt dat je nodig hebt bevat. Voor CLA, bijvoorbeeld 2,5 tot 5 gram per dag is de aanbevolen hoeveelheid. Als dat het geval is, moet je kiezen het supplement dat 1 gram CLA heeft per capsule, in tegenstelling tot degene die 750 mg per capsule heeft. Op deze manier zou je in staat om de meeste van elke fles te maken die u koopt.

Stap 4

Must-have websites. Je moet websites die een BMR (Basal Metabollic Rate of de hoeveelheid calorieën die je verbrandt zonder iets te doen) rekenmachine bevatten bladwijzer. Je moet ook zijn websites waarin u kunt de calorie-inhoud van het voedsel dat je te nemen in en het aantal calorieën dat u kunt besteden het doen van bepaalde activiteiten. Zoals u wellicht al weet, om gewicht te verliezen, moet de calorieën die je verbrandt meer dan de calorieën die u inch De informatie op deze websites kan u helpen berekenen het aantal calorieën die je neemt in en het gebruik op. Weten beide kunt u op het juiste spoor.

Je moet ook bladwijzer gezondheid websites die objectieve beoordelingen over de producten, diëten of programma's die online worden verspreid hebben.


Met deze vier dingen in het achterhoofd, zal het makkelijker voor u om de juiste gewichtsverlies website voor u te vinden.