E2h

Hoe maak je een gewichtsverlies uitdaging te creëren met vrienden

Kan niet lijken te houden aan uw eigen dieet en plan van het gewichtsverlies? Altijd het vinden van jezelf uit te stellen uw volgende reis naar de sportschool? Er is geen betere manier om aan te moedigen jezelf om meer uren te werken in de sportschool dan het creëren van een gewichtsverlies concurrentie tussen je vrienden.

Hoe maak je een gewichtsverlies uitdaging te creëren met vrienden. Een weight loss challenge werkt het beste met tenminste een kleine groep vrienden.
Hoe maak je een gewichtsverlies uitdaging te creëren met vrienden. Een weight loss challenge werkt het beste met tenminste een kleine groep vrienden.

Gewichtsverlies uitdagingen nooit falen te brengen van de concurrent in elke deelnemer. Er zijn een paar belangrijke punten bij het maken van zeker dat dit een succes zou worden - een duidelijke set van regels, een redelijke termijn en een om van te watertanden prijs.

  • Een Weight Loss Challenge werkt het beste met tenminste een kleine groep vrienden. Verzamel 4-5 van uw vrienden in te stemmen met deze wedstrijd. Lijst weinig maar zeer duidelijke regels over hoe je zou bepalen wie uiteindelijk de prijs wint.
  • Een goede regel zou zijn om een inschrijfgeld dat alle deelnemers moeten instemmen om bij te dragen aan het begin van de uitdaging in te stellen. Dit zou de basis van uw winnende prijs te zijn. Zodra een vriend gaat akkoord met toetreden tot de concurrentie, is er geen steun uit.
  • Vervolgens moet je bepalen hoe je gaat om het verloren gewicht te meten. Een goede (en eerlijke) manier om dit te doen is het meten van het percentage verloren gewicht ten opzichte van het oorspronkelijke gewicht aan het begin van de wedstrijd. Op deze manier zal er een minimale vertekening ten aanzien van iemands lichaam type. Het zal net zo hard voor een magerder persoon 10% van zijn gewicht te verliezen.
  • U kunt ook bonus prijzen zoals wanneer een persoon verliest 15% van zijn oorspronkelijke gewicht te identificeren, dan alle betrokkenen moeten een bijdrage leveren nog eens 50% van de oorspronkelijke inschrijfgeld. Of u kunt ook een "dropping out" vergoeding voor het geval dat een van jullie wil de concurrentie halverwege stoppen in de uitdaging.
  • Voor regelmatige wegen in periodes, laten we zeggen, elke start van de week, zodat iedereen kan iedereen de voortgang te bewaken. U moet weten of je nodig hebt om een extra 30 minuten meer jog elke dag om uw oog te houden op de prijs.
  • Stel een specifieke einddatum. Een goede (en gezonde) einddatum zou zijn ongeveer 10-15 weken sinds de start van de wedstrijd. Op die manier hoeft niemand te crashen dieet en iedereen zal werken aan een duurzame programma van het gewichtsverlies.
  • Als je iedereen het eens worden over de voorwaarden, nog een laatste schuld-vrije maaltijd voor iedereen weegt om hun basis gewicht. Het beste is om gewoon een weegschaal te gebruiken voor iedereen in de hele wedstrijd. Op deze manier zou de wegen zijn meer consistent en er zal een minimale problemen met betrekking tot fluctuerende gewicht lezingen.

De bovenstaande tips moet in staat zijn om u te helpen in vorm te krijgen en op hetzelfde moment, hebben een aantal vriendschappelijke wedstrijd met uw kring van vrienden. Het starten van een programma van het gewichtsverlies met je vrienden zou goed zijn, vooral als je een gemeenschappelijk evenement bij te wonen hebben - bijvoorbeeld bruiloft van een vriend. Op die manier hebben jullie allemaal een gemeenschappelijk doel om ervoor te zorgen dat u past mooi in uw fantastische pakken en jurken.