E2h

Hoe te borst en borstvinnen oefeningen te doen

Als een vrouw de schoonheid wordt gemeten door middel van de borst

Als een vrouw de schoonheid wordt gemeten door middel van de borst, taille en heupen, is een man van de schoonheid gemeten door middel van zijn spieren. Een man kan nooit knap of mooi te zijn zonder een goed gebouwde borst. Dat is de reden waarom meer dan iets anders, mannen besteden meer moeite om hun borst te ontwikkelen.

Gelukkig zijn er veel borst en borstvinnen oefeningen die kunnen helpen bij het bereiken van een meer mooi je. Hieronder staan een aantal van deze oefeningen:

  • Bankdrukken. Een van de meest favoriete mannen oefeningen, een bankdrukken is een traditioneel en toch effectieve manier om de spieren te ontwikkelen. Deze oefening omvat twee technieken die de grip en het afsluiten gespreide armen. Doe dit door het leggen van je rug op een bankje, terwijl de knieën zijn gebogen en rust op de vloer. Houd een halter voor elke hand, palmen uit. Begin de oefening door het verspreiden van je armen aan de zijkant. Breng je armen voor je en keer langzaam terug naar de uitgangspositie. Elke set ten minste 10 herhalingen. Streven ernaar om over drie sets van bankdrukken.
  • Helling / daling flyes. Ontwikkel meer spieren in de bovenste borst met deze oefening. Bereid een halter voor elke hand en leg ze op de zijkanten. Ga op een vlakke ondergrond met je rug over hoek van 45 graden van de vloer. Verkrijg de dumbbells en plaats je handen naast je lichaam met de ellebogen maken hoek van 90 graden. Langzaam til en de dumbbells verlagen naar de andere kant van uw lichaam. Maken ongeveer drie sets van deze oefening, waarbij elke set met 10 herhalingen.
  • Cable crossover oefeningen. Bent u bekend met de kabel crossover machine? U kunt deze gebruiken om uw spieren te ontwikkelen. Deze machine heeft twee kabels, een aan elke kant. Het gewicht per zijde worden gekozen. Houd beide uiteinden van de kabel met je handen. Armen moeten naar uw zijden. Nu, langzaam breng je armen voor je totdat ze elkaar ontmoeten. Streven ten minste een set doen 10 herhalingen. Ga verder naar gewicht toe te voegen of meer herhalingen of sets toevoegen als u meer vertrouwd raakt met het gebruik van de machine.
  • Push-up. Deze oefening heeft geen behoefte aan luxe machine of eenvoudige apparatuur. Je hoeft alleen maar een vlakke ondergrond om volledig te kunnen doen van de push-up. Het lichaam moet recht en goed uitgerekt. Alleen de palmen en de tenen moeten de grond raken. De armen moeten onder je schouders en ze moeten in staat zijn om gemakkelijk te buigen. Langzaam lager uw lichaam door het buigen van de ellebogen. Houd uw lichaam recht en gestrekt terwijl je dit doet. Doe ten minste 10 telt of zoveel als je kunt.
Hoe te borst en borstvinnen oefeningen te doen. Helling / daling flyes.
Hoe te borst en borstvinnen oefeningen te doen. Helling / daling flyes.

Elke oefening die zich richt op het gebruik van de armen, borst en schouders zijn perfect voor het ontwikkelen van uw bovenlichaam. Experiment op meer borst en borstvinnen oefeningen nadat u de oefeningen hierboven geprobeerd.

Voorzorgsmaatregelen en advies

Het doen van de oefeningen hierboven opgesomde is slechts een deel van de activiteit. Hieronder volgen enkele voorzorgsmaatregelen en tips die u moet weten voordat u iets:

Als een vrouw de schoonheid wordt gemeten door middel van de borst. Cable crossover oefeningen.
Als een vrouw de schoonheid wordt gemeten door middel van de borst. Cable crossover oefeningen.
  • Doe een goede warming-up voordat u begint met de oefening. Je weet dat je lichaam klaar is voor de uitoefening als je hart al kloppen een beetje sneller dan de normale.
  • Niet onder druk jezelf in het doen van meer herhalingen of meer moeilijke oefeningen. Doe alleen wat je kunt tijdens de eerste sessies te doen, omdat dan de uitoefening zou alleen maar leiden tot verwondingen.
  • Doe wat druk op de buik door hem strak tijdens het sporten.
  • Adem uit wanneer u op iets weg van uw lichaam en adem in wanneer u iets dichter bij je lichaam. Een goede ademhaling is zeer belangrijk voor de veiligheid en effectiviteit van alle oefeningen.

Naast het ontwikkelen van een meer mooi lichaam

Naast het ontwikkelen van een meer mooi lichaam, het doen van de borst en borstvinnen oefeningen geven u ook een gezonder lichaam. Maar maak niet deze oefeningen te eindigen in een nachtmerrie. Houd de veiligheid op de top van uw prioriteit bij de uitoefening.