E2h

Hoe wordt verpleeghuis medicatie problemen aan te pakken

Het is moeilijk om iemand die dicht bij je in een verpleeghuis te verlaten en anderen te nemen van de zorg van die persoon te laten. Hoe kunt u er zeker van zijn dat hij goed zal worden verzorgd? Is er een manier om ervoor te zorgen dat ze hem de juiste medicijnen? Zo ja, is het regelmatig gegeven?

Hoe wordt verpleeghuis medicatie problemen aan te pakken. Maak verrassing bezoeken aan het verpleeghuis.
Hoe wordt verpleeghuis medicatie problemen aan te pakken. Maak verrassing bezoeken aan het verpleeghuis.

Ja, er zijn manieren om verpleeghuis medicatie problemen te behandelen. Hier zijn ze:

  1. Maak verrassing bezoeken aan het verpleeghuis. Doe dit op verschillende uren per dag. Gewoon even langs op elk moment en controleer de medicatie schema. Noteer de aard en de dosis van uw familielid of vriend, met inbegrip van zijn toestand die dag. Probeer de helpers, vrijwilligers en verpleegkundigen bevriend. Met hen te praten wanneer u een bezoek kunt u bijhouden van de toestand van de patiënt en de patiënt gewoonten.
  2. Praat met je geliefde over zijn medicatie. Het is mogelijk dat de medicatielijst niet wordt gevolgd om de stip. Controleer nogmaals met de patiënt. Vraag hem over de medicijnen die hij neemt, hoe ze eruit zien, hoe vaak op een dag dat hij de inname hen en toen heeft hij de inname hen. Zoek uit of hij voelt grappig of anders na het nemen van elk van zijn geneesmiddelen.
  3. Raadpleeg de patiënt reguliere arts. Toon hem de medicatie lijst die je verworven van het verpleeghuis. Vraag hem of de dosering, het type en soort medicijnen zijn goed voor de patiënt. Informeer u over mogelijke bijwerkingen en als die er zijn, vraag hem wat medicijnen moeten worden gebruikt als vervanging. Controleer ook met hem als alle medicijnen nodig zijn, met inbegrip van de vitaminen en slaappillen.
  4. Zorg ervoor dat de drugs niet tegengestelde effect hebben met elkaar. Er zijn geneesmiddelen die strijdig zijn met de behandeling van Alzheimer, die kan versnellen het verloop van deze ziekte.
  5. Voor verduidelijking van medicatie van de patiënt, eerst contact opnemen met de verpleegsters. Als ze niet kunnen verklaren waarom deze procedures en medicijnen zijn zulke, vraag naar de hoofdverpleegster. Of praten met de bewoner arts als u vragen hebt en eisen, omdat dergelijke problemen kan gewoon een nalatigheid van een personeelslid. Nog steeds, als er geen goede maatregelen genomen, spreken met het verpleeghuis beheerder. Controleer op de geschiedenis van de verpleeghuis voor eventuele problemen op medicatie problemen. Er zou dezelfde situatie als de jouwe in het verleden. En als een dergelijke situatie bestaat, breng het aan de aandacht van de beheerder. Als u niet zeker bent van de verklaringen van de medewerkers, vraag een vriend van jou voor advies. Maar je kunt je geliefde ook over te brengen naar een andere en een meer gerenommeerde verpleeghuis als je denkt dat je echt nodig hebt om.
  6. Voor uw gemoedsrust en de patiënt veiligheid moet u uw geliefde te ondergaan bloedonderzoek. Als het resultaat twijfelachtig is, kunt u aanklagen het verpleeghuis. Contact opnemen met uw advocaat of ga direct naar het ministerie van Volksgezondheid. Bovendien, neem dan contact televisie en radio verslaggevers, zodat het publiek kan worden gewaarschuwd van handelingen het verpleeghuis is.

U kunt uw geliefde gecontroleerd ten minste tweemaal per jaar door zijn behandelende geneesheer anders dan de bewoner arts om zeker te zijn.