E2h

Hoe te herstellen van een rechts - CVA

Een beroerte kan een aantal slopende effecten op je lichaam

Een beroerte kan een aantal slopende effecten op je lichaam. Verschillende delen van de hersenen te controleren verschillende delen en systemen van het lichaam. Een beroerte die optreedt op een deel van de hersenen meestal de andere kant van het lichaam. Een recht-CVA kan leiden tot verlamming aan de linkerkant van het lichaam, genaamd linker hemiplegie. Het kan ook invloed hebben op uw vermogen om afstanden te schatten, verlies van oog-hand coördinatie. U kunt ook last hebben tijdelijk verlies van het geheugen en zal hebben de neiging om alles wat ligt en zich aan de linkerkant van uw lichaam te negeren. Je mag impulsief gedrag ervaren ook na een rechtse CVA.

Hoe te herstellen van een rechts - CVA. Uw zintuiglijke waarneming is een van de dingen die zullen worden beïnvloed wanneer u recht had-cva.
Hoe te herstellen van een rechts - CVA. Uw zintuiglijke waarneming is een van de dingen die zullen worden beïnvloed wanneer u recht had-cva.

Met de juiste revalidatie procedures, kunnen de effecten van een beroerte worden overwonnen en de persoon kan leren om een normaal leven te leiden weer. Hieronder zijn enkele van de dingen die je moet doen om te herstellen van een recht-CVA.

  1. Uw zintuiglijke waarneming is een van de dingen die zullen worden beïnvloed wanneer u recht had-CVA. U zult niet in staat om afstanden te meten. Je hebt ook verlamming aan de linkerkant van uw lichaam die uw bewegingen kunnen beïnvloeden. Voor uw eigen veiligheid moet je huis worden herschikt. Rommel moet worden vermeden en meubilair tot een minimum om uw mobiliteit te bevorderen, zoals u zult de neiging om tegen het lijf loopt dingen.
  2. Accepteer het feit dat het zal een lange tijd duren voordat u de controle over het grootste deel van je lichaam functies te krijgen, vooral aan de linkerkant van uw lichaam. Werken nauw samen met uw therapeut om de kracht terug te krijgen op uw rechterkant en leren te gebruiken en terug te krijgen van de mogelijkheden van uw linkerzijde.
  3. Erken en accepteer dat u lijdt aan geheugenverlies dat kan tijdelijk zijn. Vraag uw familieleden om je te leren hoe om objecten en waar ze voor dienen te erkennen. Zij spelen een zeer belangrijke rol in uw revalidatie. Je zal beginnen vanaf nul en beginnen met het leren als een klein kind. Je leert ook dat het tijd zal duren voordat je weer je geheugen en moet zeer geduldig als je probeert om opnieuw te leren al de dingen die je bent vergeten.
  4. De visie op uw linkeroog verloren kunnen gaan. Dit verergert je gevoel voor perceptie van afstand en diepte. Als uw zorgverlener weet wat te doen, vraag dan uw familieleden en vrienden om u te helpen bij het naderen van je van rechts waarbij het zicht niet wordt belemmerd. Zij moeten ook geven je dingen om je rechterkant, dat is de goede kant. Je moet leren om je hoofd te draaien naar links meer naar je perifere zicht te verhogen aan beide zijden.
  5. Zoals u zult de neiging om volledig te vergeten over uw linkerkant hebben, zoals je misschien niet weet dat uw linkerkant is verlamd, moet u regelmatig herinnerd worden aan uw linker arm en hand en je linker been en voet uit te oefenen. Je moet terug de motorische vaardigheden aan uw linkerhand. Je coördinatie zal lijden aan de linkerkant als je leert om het te gebruiken opnieuw. Vraag uw steungroep om u eraan herinneren de hele tijd en redirect aantal van de grotere activiteiten naar uw linkerkant.

Het zal lang duren om te herstellen van een rechts-CVA

Het zal lang duren om te herstellen van een recht-CVA. Concentreer je op steeds beter en het herwinnen van het gebruik van beide kanten van uw lichaam met de tewerkstelling van zorgverleners die bekend zijn in het leveren van zorg en behandeling aan een slachtoffer van rechts-CVA. Zorg ervoor dat u een metgezel om u te helpen op elk moment als uw lichaam zich aanpast en opnieuw leren de dingen die je gebruikt voor het automatisch doen.