E2h

Hoe kan ik gerichte kankertherapieën verkennen om kanker te behandelen

In de oncologie gerichte kankertherapieën verwijzen naar behandelingen die de productie en verspreiding van kankercellen, bekend als carcinogenese belemmeren. Er zijn verschillende types van gerichte therapieën hiervan zijn: kanker vaccins (zoals anti-baarmoederhalskanker shots), angiogenese, inhibitoren, apoptose-inducerende geneesmiddelen, monoklonale antilichamen en receptor blokkers. In de meeste gevallen zijn gerichte kankertherapieën met elkaar gecombineerd. Het is zelden dat de behandeling wordt gegeven op een enkele basis. Er zijn tijden ook bij bestraling wordt toegepast naast de toediening van geneesmiddelen om de kankercellen te roeien.

Hoe kan ik gerichte kankertherapieën verkennen om kanker te behandelen. Focus op de positieve kant van doelgerichte kankertherapieën.
Hoe kan ik gerichte kankertherapieën verkennen om kanker te behandelen. Focus op de positieve kant van doelgerichte kankertherapieën.

Als u wilt doelgerichte kankertherapieën verkennen om kanker te behandelen, hier zijn de wegen:

  1. Begrijpen dat naast chemotherapie, zijn er niet-invasieve behandelingen voor kanker. Deze behandeling procedures die minder bijwerkingen veroorzaken daarom worden ze ook veel liever door veel kankerpatiënten.
  2. Maak een onderzoek om te achterhalen of een bepaalde gerichte kankertherapie is goed voor uw specifieke soort kanker. Gerichte therapie is nog nieuw en in uitvoering al is in vele studies aangetoond dat het met succes kan vele vormen van kanker, zoals huid, lever-, long-, darm-en dikke darm kanker te behandelen.
  3. Ga over de verstrekte informatie over doelgerichte kankertherapieën op de site van het National Cancer Institute. De informatiepagina geeft nogal een uitputtende uitleg over gerichte therapieën, hun methodologieën, kansen op genezing en nog veel meer informatie.
  4. Focus op de positieve kant van doelgerichte kankertherapieën. Laat angst en vrees grip die u niet laat vanaf het begin. Natuurlijk weet je dat er bijwerkingen. U hebt gehoord van anderen hoe moeilijk het was voor hen te beheren. Maar wees niet ontmoedigd. Vergeet niet dat het succes van uw behandeling hangt voornamelijk af van uw eigen geloof en houding ten opzichte van uw aandoening en de behandeling wordt u ondergaan.
  5. Overweeg apoptose. Als gerichte behandeling van kanker, apoptose wendt al geschaad cellen van het ontwikkelen tot kanker. Door deze werkwijze worden chemische veranderingen in de cellen belemmerd, waardoor de dood van de kankercellen. Preventie is een van de belangrijkste factoren die apoptose succesvol in de behandeling van kanker. Bepaalde geneesmiddelen worden gebruikt om stagnatie veroorzaken in de kankercellen te blokkeren binnendringt in de bloedvaten.
  6. Bekijk de bijwerkingen van gerichte kankertherapieën. Hoewel u wordt aangemoedigd om meer te kijken op de genezing kant van kankertherapieën, moet je geen korting van de realiteit van bijwerkingen. De impact van bijwerkingen varieert individueel. Er zijn patiënten die gaan door extreem bijwerkingen, terwijl er mensen zijn die kan omgaan met hun voorwaarden gemakkelijker. Let wel dat gerichte kankertherapieën hebben meer beheersbaar bijwerkingen. Toch zijn hoede voor een aantal veranderingen in het immuunsysteem dat de genezing van wonden kan beïnvloeden en tot onregelmatige bloeddruk.
  7. Praat met uw arts en ontdek van hem als u bestraling of chemotherapie ondergaan, samen met de gerichte kankertherapieën voorgeschreven op je. Een combinatie van chemotherapie en gerichte kankertherapieën kan betekenen meer rigide behandelingen en meer ernstige na-effecten.

Aangezien gerichte kankertherapieën minder snel beschadigen normale cellen, hebben deze behandelingen voor kanker gemaakt aan meer praktijk tegenwoordig. Maar zoals in elke vorm van medische behandeling, moet u de medicatie in te nemen van de tijd en houden ons strikt aan de dosis van elk geneesmiddel neem je als je wilt dat de therapieën werken.