E2h

Hoe kan ik de symptomen van ruis angst te identificeren

Mensen die lijden aan lawaai angst vertonen een extreme gevoeligheid voor lawaai. Het type geluid varieert voor particulieren. Maar het effect van het geluid is hetzelfde. Het zorgt ervoor dat de persoon aan lijdt aan een ernstige emotionele stress, die verergert zonder de juiste therapie.

Sommige mensen zijn meer vatbaar voor ruis angst te ontwikkelen dan anderen. Sommigen ontwikkelen deze aandoening te wijten aan genetica, terwijl voor anderen de oorzaak is nog onbekend. De aanvang van deze toestand kan plotseling bijzonder als wanneer er een toename in de hoeveelheid stress die de persoon ervaart.

Als u vermoedt dat iemand voor geluid angst te hebben, nemen nota van de volgende symptomen. Het is belangrijk om te onthouden dat mensen met ruis angst niet optreedt met alle symptomen hieronder vermeld.

Hoe kan ik de symptomen van ruis angst te identificeren. Wees op uw hoede van een plotselinge veranderingen in gedrag of stemming.
Hoe kan ik de symptomen van ruis angst te identificeren. Wees op uw hoede van een plotselinge veranderingen in gedrag of stemming.
  • Onderzoek hoe de persoon reageert op luide muziek. Heeft hij lijkt edgy of paniekerig als er harde geluiden op de achtergrond? Heeft hij lijkt onrustig of ongemakkelijk als er ruis op de achtergrond? Is hij rustiger als de muziek wordt uitgeschakeld? Is hij minder gestrest in een rustige omgeving?
  • Hoe is de persoon in de buurt mensen? Heeft hij weg te blijven van mensen die praten luid? Heeft hij vermijden argumenten allemaal samen? Heeft hij liever gebieden met minder mensen?
  • Wat voor soort omgeving doet de persoon die het werk in? Heeft hij beter te presteren in een rustige, vergeleken met een lawaaierige omgeving? Is het makkelijker voor hem om zich te concentreren en de afwerking zijn werk wanneer er geen ruis op de achtergrond?
  • Wees op uw hoede van een plotselinge veranderingen in gedrag of stemming. Deze plotselinge veranderingen zijn te wijten aan de geluiden die de persoon wordt blootgesteld aan. Een persoon met lawaai angst behoudt zijn rust in een omgeving waar afleiding of geluid worden tot een minimum beperkt dan plotseling ongemakkelijk of zelfs agressief als luide geluiden worden gespeeld op de achtergrond.
  • Zorgvuldig te observeren voor elk type van lawaai, dat zijn aanvallen triggers. De soort ruis wordt een trigger, en is meestal plotselinge en onverwachte. Deze triggers zijn vaak uniek zijn voor het individu. Wanneer een persoon deze trigger hoort, wordt hij plotseling angstig en onrustig. Sommige van de gemeenschappelijke genoemde geluidsbronnen angst zijn dierlijke geluiden, drukke straten, van toestellen of machines, alarmen, luide gesprekken, en claxons. Zodra de trigger is geïdentificeerd, kan hij aanvallen te voorkomen door het vermijden van de triggers of minimaliseren zijn blootstelling aan hen.

Het identificeren van de symptomen van angst geluid vereist een zorgvuldige observatie. Maar de beloning is groot als de triggers worden geïdentificeerd. Sommige van de gadgets die kunnen worden gebruikt om de blootstelling aan lawaai te verminderen zijn onder andere oordopjes en ruisonderdrukkende oortelefoon. Deze twee gadgets verminderen de achtergrondruis. Een bijkomend voordeel voor de koptelefoon is dat een meer rustgevende, zachte muziek kan worden gespeeld om de persoon te kalmeren. Echter, deze gadgets niet alleen gebruikt worden om ruis angst te behandelen. Het beste is om zo te zoeken therapie die de persoon die lijden aan lawaai angst kan omgaan met stress, problemen op te lossen, en te hanteren situaties beter.