E2h

Hoe wordt de holistische geneeskunde gebruikt om kanker te behandelen

Bij het behandelen van kanker

Bij het behandelen van kanker, is de holistische geneeskunde over het algemeen geassocieerd met de conventies van de westerse geneeskunde. In essentie, holistische geneeskunde richt zich op de totaliteit van de kankerpatiënt. Je moet zijn geestelijke en emotionele omstandigheden te overwegen, zodat je hem kan helpen genezen van kanker. Hier zijn enkele stappen om u te laten gebruik maken van holistische geneeskunde om kanker te behandelen:

 • Begrijp de verschillende beschikbare holistische therapieën. Aangezien er tal van helende technieken die kunnen worden ingeroepen, je doel is het bepalen van de meest geschikte voor uw patiënt met kanker. De meer populaire technieken omvatten het volgende: gebed, meditatie, visualisatie, aroma therapie, yoga, hypnose, acupunctuur, massage therapie, Qigong, en psychologische begeleiding, om een paar te noemen.
 • Verwijzen naar een aantal on-line sites voor meer informatie over de holistische therapieën te leren kennen. Bekijk enkele van de belangrijkste kanker-gerelateerde sites zoals die van de Europese Cancer Society en het National Cancer Institute. Ze bieden betrouwbaar overzicht over de verschillende holistische behandelingen. Er wordt tevens aangegeven de richtlijnen in het gebruik van deze holistische behandelingen.
 • Ken de specifieke holistische therapieën voor uw patiënt met kanker.
  • Acupunctuur kan helpen uw kankerpatiënt om pijn te beheren. Het kan ook helpen bij het verminderen hem zijn angst en zijn onvermijdelijk spanning die door kanker en de daaropvolgende behandeling van kanker.
  • Massage therapie kan vooral helpen bij het verhogen van uw kanker patiënt bloedsomloop. Het kan ook gemakkelijk zijn vermoeidheid, zelfs de pijn van zijn lichaam als gevolg van zijn kanker.
  • Aroma therapie kan richten op het opheffen van uw kanker patiënt geesten. Het kan ook een bijdrage leveren in het verbeteren van zijn stemming, terwijl zijn kanker wordt behandeld met behulp van de westerse medische conventies.
  • Meditatie kan laat uw patiënt met kanker ervaren wat gevoel van rust. Meditatie kan hem in staat stellen zijn geest tot rust. Je kunt hem aanmoedigen om opzij te zetten ongeveer een half uur, twee keer per dag, voor meditatie. Er zijn een heleboel van gemakkelijk beschikbare materialen op meditatie. De meest populaire formele systeem dat u kunnen overwegen het delen van uw patiënt met kanker is de transcendente meditatie.
  • Qigong kan de balans te herstellen in het achterhoofd uw kanker patiënt en lichaam. Het is in wezen een vorm van lichaamsbeweging dat sommige spirituele aspecten bevat. U kunt zich inschrijven in een klasse om het te leren of je kan gewoon verwijzen naar een aantal materialen en in praktijk brengen door jezelf. U kunt ook terecht op de officiële website van de Qigong Instituut.
 • Factor in de mogelijkheid om deel te nemen aan een klinische studie. Er zijn verschillende onderzoeken inspanningen die zich richten op het gebruik van de holistische geneeskunde als een aanpak in de behandeling van kanker. U kunt dit bespreken optie om uw kankerpatiënt. Bijgewerkte lijst van beschikbare en lopende klinische studies landelijk kan worden geraadpleegd via de officiële website van het National Cancer Institute.

De werkelijke kosten van de holistische behandelingen zijn uitersten

Hoe wordt de holistische geneeskunde gebruikt om kanker te behandelen. Begrijp de verschillende beschikbare holistische therapieën.
Hoe wordt de holistische geneeskunde gebruikt om kanker te behandelen. Begrijp de verschillende beschikbare holistische therapieën.

De werkelijke kosten van de holistische behandelingen zijn uitersten. Het kan gratis zijn, zoals het gebed en visualisatie technieken, of het kan duur zijn, laten we zeggen het helpen van de acupunctuur therapie. Uw kankerpatiënt moet religieus raadplegen zijn arts om de meest geschikte medisch advies te krijgen van de holistische geneeskunde techniek te ondernemen om de zorg die moet worden nageleefd.