E2h

Hoe wordt sinus - infectie symptomen te behandelen met een neti pot

Wat nasale probleem dat je hebt

Wat nasale probleem dat je hebt, het maakt zeker voelt u zich zwak en ziek. Wat maakt het nog erger is het ongemak het goed brengt op de manifestatie van de tekenen en symptomen. Een irritante nasale probleem dat u wilt voorkomen of te ontdoen van te krijgen is sinus-infectie. Net als elke andere nasale problemen, kan dat leiden tot ernstige hoofdpijn, verstopte neus, en zelfs gezicht pijn. Toch traditionele therapieën, zoals nasaal irrigatie met behulp van Neti Pot, waren doeltreffend gebruikt door de beruchte yogi. Deze praktijk is aangepast door de jaren heen en nog steeds populair deze dagen. Als je gewoon gehoord van deze sinus behandeling, lees dan verder om te weten hoe sinus-infectie symptomen te behandelen met een Neti Pot.

Hoe wordt sinus - infectie symptomen te behandelen met een neti pot. Bereid de dingen die je nodig hebt.
Hoe wordt sinus - infectie symptomen te behandelen met een neti pot. Bereid de dingen die je nodig hebt.
 • Bereid de dingen die je nodig hebt, namelijk Neti Pot en zoutoplossing. Een neti pot is een kleine pot met een tuit aan een zijde, en een handvat aan de andere. Het lijkt op een kleine theepot en wordt vaak gemaakt van keramiek, plastic, klei of glas.
 • Maak de zoutoplossing in een container. Giet 8 liter warm water in het reservoir en voeg ¼ theelepel van niet-gejodeerd zout. U kunt de metingen volgens de voorkeur die bij u past. Zorg er wel voor om niet te veel zout leggen alsof je je het in een doos popcorn. Hoewel zout voornamelijk functioneert als hulpmiddel bij het schoonmaken van bacteriën die de sinus probleem alleen voldoende hoeveelheid worden toegevoegd aan de oplossing. Let op dat overmatig zout kan irritatie van de neus veroorzaken.
 • Meng de oplossing met behulp van een roerder, totdat zout volledig is opgelost. Prikken van de neus kan leiden indien de oplossing niet goed gemengd. Deze oplossing zal dienen als uw nasaal irrigatie oplossing. U mag gebruik maken van de bereide oplossingen die kunnen worden gekocht in de winkels.
 • Giet de oplossing in de Neti Pot. Zorg ervoor dat de oplossing niet te warm of te koud. U kunt uw vinger gebruiken om het water te testen voor de temperatuur. Vergeet niet testen of het aanpassen van de temperatuur van het water, zodat u niet knoeien de delicate bekleding van uw neus.
 • Verplaats in een gootsteen met je gezicht fronting de gootsteen. Het doen van de behandeling op een wastafel zou voorkomen rommelig opruimen.
 • Plaats de Neti Pot terwijl u voorzichtig de tuit in te voegen in een van uw neusgaten.
 • Kantel uw hoofd een hoek van 45 graden, maar met het hoofd iets hoger dan de kin. Uw lege neusgat moet worden gedraaid naar de gootsteen.
 • Verhoog de Neti Pot tot de oplossing komt in de neusgat waar u hebt geplaatst de tuit. Terwijl de druk wordt gevoeld als de zoutoplossing komt je neusholten, adem comfortabel door je mond. De oplossing zal dan komen door het andere neusgat. Laat het vrijelijk stromen naar de gootsteen.
 • Het gezicht van de spoelbak na een paar seconden naar de ingang van de zoutoplossing ophouden in uw neusgat. U kunt ook hetzelfde doen als de druk lijkt ondraaglijk of je hebt gedaan het legen van de Neti Pot.
 • Verwijder de Neti Pot. Voordat u verder gaat met het andere neusgat, blaas je neus te guck dat de sinus-infectie veroorzaakt te verwijderen. Resterende water moet ook worden verdreven uit. Houd een weefsel buiten de neus als je aan een zachte klap.
 • Doe hetzelfde proces voor het andere neusgat. Eenmaal gedaan, probeer dan normaal ademt.

U kunt een van die mensen die zelf een Neti Pot maar weet niet hoe het te gebruiken. Maar met de geleider boven, je hebt nu de kennis in het gebruik van Neti Pot met name in de behandeling van sinus-infectie symptomen, dus het maken van deze eenvoudige theepot-achtig ding in een krachtige sinus reliever.