E2h

Hoe wordt menstruele migraine te behandelen

Menstruele migraine worden veroorzaakt door de hormonale veranderingen die optreden tijdens de menstruatie. Zwangere vrouwen en die in de menopauze periode ook last menstruele migraine. Om sommige vrouwen, menstruele migraine is zo slopende dat het hun dagelijkse levensstijl beïnvloedt. Gelukkig migraine veroorzaakt door menstruatiecyclus is gemakkelijk te behandelen. Hier zijn een paar tips.

Hoe wordt menstruele migraine te behandelen. Neem niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (nsaid's).
Hoe wordt menstruele migraine te behandelen. Neem niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (nsaid's).
  • Neem niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's). NSAID's, zoals ibuprofen en aspirine, zijn effectief in het verlichten menstruele migraine. Deze zijn beschikbaar over-the-counter en kunnen worden genomen dagen voor en tot aan de laatste dag van je menstruatie. Het is het beste om niet te wachten tot de hoofdpijn voor te komen voordat u NSAID's, vooral als de jouwe gebeurt vrij regelmatig.
  • Neem voorgeschreven medicijnen zoals voorgeschreven door uw arts. Voorgeschreven medicijnen zijn onder andere beta-blokkers en calciumantagonisten. Wanneer uw arts u voorschrijft met een medicijn, moet u religieus te volgen zijn instructies, vooral die over de dosering en de intervallen van inname. Vergeet niet dat het verhogen van de dosering op uw eigen en het overslaan van een geplande opname niet kan effectief uw menstruele migraine te behandelen. Als de voorgeschreven medicatie niet zodanig is het gewenste resultaat, overleg dan met uw arts onmiddellijk, zodat hij kan direct wijzigingen aanbrengen in zijn recept en instructies.
  • Volg de triggers. Menstruele migraine is, vaker wel dan niet, veroorzaakt door externe factoren. De meest voorkomende migraine triggers zijn chocolade, alcohol en vleeswaren. Scherpe licht en geluid kan ook leiden tot migraine. Het beste ding om te doen is om te voorkomen dat de triggers een paar dagen voorafgaand aan uw menstruatie. Als u niet weet wat uw triggers, bepalen het voedsel en dranken die je nam en de activiteiten die u deed voordat je menstruatie. Vermijd ze in je volgende periode. Als je niet ervaren menstruele migraine, zijn ze het meest waarschijnlijk uw triggers.
  • Stop de inname van de pil. Bepaalde hormonen in de pil kan leiden tot menstruele migraine. Daarom is het raadzaam om te stoppen met de pil voordat je menstrueren. Gebruik in plaats daarvan oestrogeen patch, die levert hetzelfde resultaat als de pillen zonder het induceren van menstruele migraine.
  • Probeer natuurlijke behandelingen. Drugs zijn bewezen effectief bij de behandeling van menstruele migraine, maar als je wilt gaan groen, u kunt aanpassen natuurlijke behandelingen. Rozemarijn bijvoorbeeld wordt gebruikt als een inhaleerinrichting. Een kopje rozemarijn bloem moet worden gemengd met gekookt water. De stoom kan brengen migraine relief. Een andere natuurlijke behandeling optie is puur druivensap. Twee glazen van vers geëxtraheerde druivensap concentraat is voldoende om af te breken menstruele migraine. Rode bieten sap elke ochtend en elke avond werkt ook als een natuurlijke behandeling van migraine.
  • Overweeg alternatieve behandelingen. Afgezien van natuurlijke behandelingen, kunt u ook proberen om toevlucht te nemen tot alternatieve behandelingen, zoals yoga en acupunctuur. Zowel passen traditionele en oude behandeling principes en methodes om de menstruele migraine te behandelen.

Onmiddellijk naar uw arts als uw migraine is zo ernstig

Onmiddellijk naar uw arts als uw migraine is zo ernstig. Hij kan u medicijnen om effectief te behandelen uw migraine. Neem contact op met uw arts en als u overweegt een aantal behandelingsmogelijkheden. Dit is zo dat hij kan u adviseren over de mogelijke gevolgen voor de gezondheid van de behandeling opties hebben op uw gezondheid en conditie.