E2h

Hoe wordt schurft te behandelen

Schurft is zo oud als onze voorouders

Schurft is zo oud als onze voorouders. Het is rond en heeft doorstaan door de tijd nog voor de meeste van ons zijn geboren. Hoewel het is veilig om te zeggen dat mijten zijn wereld trekkers en verspreid over de hele wereld, studies bewijzen dat ze vaak gedijen in dichtbevolkte en onhygiënische plaatsen. Er zijn ongeveer 300 miljoen gevallen van schurft infectie per jaar. Uit dit nummer zijn ruim een miljoen in de Europa.

Hoe wordt schurft te behandelen. Schurft is zo oud als onze voorouders.
Hoe wordt schurft te behandelen. Schurft is zo oud als onze voorouders.

Net als luizen, schurft mijten zijn parasieten voeden zich met menselijk bloed door gravende onder de huid. De aanwezigheid van schurft in de huid is soms indicatief andere huidziekten zoals allergische reacties, syfilis, dermatitis, luizen en vlooien.

Zodra u de symptomen van schurft bevestigd, de volgende stap is om snelle behandeling te bereiken om de mijten zich niet kan verspreiden en mogelijk vermenigvuldigen verder.

Artsen daadwerkelijk kan voorschrijven een aantal sterke medicijnen die effectief te bestrijden mijten. Een van deze geneesmiddelen permethrin, een zalf op de huid vóór bedtijd. Het is toegestaan om te verblijven voor 8 tot 14 uur voordat het wordt afgewassen de volgende ochtend. De procedure wordt herhaald over en over tot het moment dat schurft symptomen zijn verdwenen.

Andere curatieve chemische stoffen zijn: Crotamiton, die helpt bij het verlichten van extreme jeuk, malathion, een plant insecticide dat wordt toegepast voor 24 uur en is zeer effectief in het doden van jonge mijten en hun eieren.

Hoe wordt schurft te behandelen.
Hoe wordt schurft te behandelen.

Vaseline (met een zwavelgehalte) wanneer het wordt aangebracht op de aangedane plekken is ook een goede manier om zich te ontdoen van mijten en wordt beschouwd als veilig voor baby's en zwangere vrouwen. Anderzijds is het gebruik van tea tree olie ook blijkt nuttig tegen mijten. Zwavel zeep wordt aanbevolen om mijten schrobben van de huid en jeuk te voorkomen.

Bij het gebruik van een crème of lotion medicijnen voor mijten, moet voorzichtigheid worden betracht, omdat de meeste van deze oplossingen zijn aan elkaar geregen met insecticide. Het gebruik van deze toepassingen is beperkt voor jonge kinderen.

Orale medicatie wordt ook aanbevolen door sommige artsen om de jeuk te stoppen. Echter, je moet altijd een arts te raadplegen met betrekking tot het nemen van orale medicatie om zeker te zijn dat u bent aan de veilige kant.

Schurft hebben geen permanente genezing en kan op elk moment terug te keren. De meeste die kunnen worden gedaan om te ontdoen van hen is om een goede sanitaire voorzieningen en gezondheidszorg praktijken te hanteren thuis en in uw directe omgeving. U kunt dit doen door het observeren van het volgende:

  1. regelmatige desinfectie van beddengoed, kleding, gordijnen en alle stof materialen rondom het huis
  2. het vermijden van het gebruik van tapijten en tapijten en andere ornamenten in het huis dat gemakkelijk vangen stof en mijten
  3. constant stofzuigen
  4. het behandelen van meubels met anti-mijt chemicaliën
  5. gebruik van ontsmettingsmiddelen in de badkamer en de keuken
  6. wassen en strijken van kleding elke dag
  7. het nemen van een dagelijks bad

Mijten komen meestal met vuil en stof, zodat het houden van ons lichaam en omgeving vuil-vrij kunnen helpen weg te houden schurft. Als je kunt houden met de dagelijks regime van goede hygiëne zult u waarschijnlijk in slagen om herhaling van schurft.