E2h

Hoe maak je een Tunesische haak yoga tas te maken

Als je jezelf beschouwen als een van de talloze mensen die deelnemen aan de yoga-ervaring, zou het niet cool om je eigen handgemaakte Tunesische haak yoga tas te maken? Met eenvoudige haken technieken, zult u in staat om te komen met een van de meest interessante tas ontwerpen. Niet alleen is het proces van het maken van een zak stress verlichten en therapeutische, zul je ook in staat zijn om te gebruiken wat je hebt gemaakt voor de les. Als je blijft lezen, zul je weg te zijn een stap van het maken van een Tunesische haak yoga tas!

Hoe maak je een tunesische haak yoga tas te maken. Bereid de benodigde materialen voor uw tas.
Hoe maak je een tunesische haak yoga tas te maken. Bereid de benodigde materialen voor uw tas.
  • Bereid de benodigde materialen voor uw tas. Voor dit project, moet u mogelijk een bezoek uw dichtstbijzijnde ambachten op te slaan om een greep van ongeveer 160 meter van wol, een haak voor het haken (bij voorkeur I / 9), een aantal knoppen te grijpen en als je besluit dat je zak zou moeten zijn meer rekbaar, een kunststof op basis van canvas. Voor de toepassing van deze tutorial, heb je de mogelijkheid om het uitzoeken van de kleuren voor uw wol.
  • Bekend zijn met de haaksteken. Aangezien de meeste die zich bezighouden met dit project zijn beginners op haken, de eenvoudiger en meer fundamentele hechtingen worden gebruikt. Aangezien het een Tunesische yoga zak, moet u de Stichting Vooruit te leren en Return Passes die beide behoren tot de Tunesische Simple Stitch familie. Neem contact op met iemand die hoe weet te haken om advies.
  • Begin met het maken van de structuur van uw yoga tas. Begin met uw keuze van wol kleur en Forward gebruik maken van de Stichting Pass op een rij, gevolgd door de Stichting Return Pass voor de tweede te creëren. Dit deel kan behoorlijk vermoeiend omdat hij voornamelijk repetitief. Blijf afwisselend tussen beide verplaatsingen tot je klaar bent met een andere negenenvijftig rijen. Als je eenmaal hebt voltooid dergelijke, kunt u de naden vast op zijn plaats.
  • Haak de zijkanten van uw yoga tas. Aangezien er twee kanten (links en rechts), moet u twee kleuren te gebruiken. Of je besluit om een andere kleur gebruiken of niet, nu is de tijd die je nodig hebt om gebruik te maken van de haken haak te maken. Beide zijden bestaan uit elf rijen na een bepaald patroon vergelijkbaar met de bovengenoemde. Het is misschien het beste om iemand die in staat zal zijn om u te helpen zin van de haken technieken, omdat het vaak gaat over als verwarrend voor beginners raadplegen. Vergeet niet om het stiksel vast op zijn plaats om het te voorkomen dat uit elkaar.
  • Voeg de laatste hand aan uw tas. Doe dit door het afstemmen van de belangrijkste structuur van uw yoga tas met de zijdelen u zojuist hebt gehaakt. Met de steek overhands, samenbinden deze onderdelen. U kunt een aantal kleine toevoegingen aan uw tas zoals het toevoegen van een aantal riemen of handgrepen. Gebruik de knoppen door stikken ze op je tas. U kunt ze ook gebruiken voor zak decor als je wilde. Gebruik het plastic op basis van canvas en verdeel het in twee. Steek deze in de zijkanten van uw slecht voor een meer elastische afwerking. Voila! U bent helemaal klaar voor een aantal yoga.

Het aantal mensen dat yoga is verdrievoudigd in de afgelopen tien jaar. De hype over yoga is zeker meer dan alleen dat. Met zijn Zen-achtige en spirituele wijze van oefening, hebben meerderheid van de beoefenaars van yoga veranderde hun levensstijl en hebben gekozen voor een schonere en meer vreedzame manier van leven.