E2h

Hoe tot ernstige of chronische pijn in de hiel te behandelen

Hielpijn wordt verworven door een heleboel oorzaken

Hielpijn wordt verworven door een heleboel oorzaken, zoals spanning, letsel, infectie en ziekte. Behandelingen voor ernstige en chronische pijn in de hiel streven ernaar deze oorzakelijke factoren te elimineren, en de complicaties te verminderen. Hier zijn een aantal gemeenschappelijke methoden voor het behandelen pijn in de hiel.

Hoe tot ernstige of chronische pijn in de hiel te behandelen. Laat de hiel rusten en te herstellen.
Hoe tot ernstige of chronische pijn in de hiel te behandelen. Laat de hiel rusten en te herstellen.
  1. Laat de hiel rusten en te herstellen. Het gaat rusten de hiel en het vermijden van gedrag dat de hiel van de aandoening verergert. Zo veel mogelijk, lekker ruim binnen uw hiel en vermijd druk uit te oefenen op het, vooral als je een hielspoor (een botvorming in uw hiel die pijn veroorzaakt) hebben. Eet voedzaam en doe wat lichte oefeningen waarbij geen sprake is uw hiel (praten met uw pedicure voor oefeningen die je kan veilig doen), om uw gezondheid te stimuleren en versnellen het herstel van uw beschadigde hiel. Wanneer de hiel is hersteld, niet te veel druk niet meteen op te zetten. Laat je hiel te wennen aan de normale bedrijfsuitoefening, vóór iets te doen te riskant met je hiel, zoals rennen en springen.
  2. Neem pijnstillers. U kunt over-the-counter pijn, of uw arts voorschrijven een meer krachtige pijnstiller als u last hebben van ernstige hiel en de teen pijn. Neem nooit krachtige verdovingsmiddel zonder goedkeuring van uw arts, want dit zal leiden tot verdere complicaties en kan de hiel van de aandoening verergert.
  3. Breng ijs op het getroffen gebied. Verzacht een zere voeten met behulp van een koud kompres. Wrap ijsblokjes op een handdoek en voorzichtig gemasseerd aan uw hiel voor ten minste vier keer per dag. Dit vernauwt de bloedvaten van uw hiel, waardoor deze minder gezwollen en minder gevoelig voor pijn vooral tijdens episodes van acute pijn in de hiel.
  4. Massage. Het krijgen van een massage bevordert de bloedcirculatie en verwarmt de huid, en dit maakt de genezing van een beschadigde hiel gemakkelijker. Zorg ervoor dat de massage therapeut weet over de conditie van uw hiel om hem te laten voorkomen dat het doen bewegingen die de aandoening verergert. Wat nog belangrijker is, een bevoegde massage therapeut weet hoe de structuren van uw hiel te masseren om de spieren te kalmeren, blokkades en correct uitgelijnd gewrichten en pezen los te maken.
  5. Draag de juiste schoenen. Heel pads en hiel bekers helpen ondersteunen van de hiel en te voorkomen dat het wordt gespannen. Deze worden gedragen in comfortabele en goed passende schoenen voor onmiddellijke verlichting van de pijn.
  6. Het dragen van een spalk. De voet wordt in een splint voorkomen overbelasting van de hiel spieren en genezing te bevorderen. Dit wordt meestal geplaatst tijdens de slaap, maar ernstige gevallen wordt gedragen gedurende de dag, gedurende ten minste een maand.
  7. Medische procedures. Het gaat daarbij om geluidsgolf therapie, steroïde injecties en chirurgische ingrepen. Met uitzondering van geluidsgolven therapie deze procedures invasieve en stress veroorzaken bij de hiel. Hoewel deze procedures effectief zijn, ze hebben bepaalde gevaren ervan, en het is uw recht om te vragen over mogelijke complicaties.
  8. Alternatieve behandelingen. Hypnose en meditatie zijn alternatieve methoden om pijn in de hiel te genezen. Tips van genezing worden gegeven aan een ontvankelijke onderbewustzijn, die leiden tot genezing van de werkelijke schade. Hoewel deze behandelingen zijn niet gegarandeerd effectief te zijn, het bevordert ontspanning, indien bewezen wordt dat de gezondheid te stimuleren.

Hielpijn behandelingen zijn continu en frequent, omdat het herstel meestal gebeurt er na maanden van wachten. Verlies geen geduld en trouw vasthouden aan uw routine om een volledig herstel te bereiken.