E2h

Hoe te verlichten rugspanning met acupressuur

Acupressuur is een vorm van alternatieve geneeskunde stijl die acupunctuur en druk combineert. Acupressuur richt acupunctuurpunten door het toepassen van druk met behulp van handen en ellebogen. Acupressuur werkt door te proberen degenen yin, yang en chi, die gebaseerd zijn op de traditionele Chinese geneeskunde af te stemmen.

Afgezien van je handen en ellebogen

Afgezien van je handen en ellebogen, zijn er andere instrumenten die kunnen worden gebruikt om druk uit te oefenen op de lichaamsdelen. Rollend over het lichaam druk punten gebruikt acuball, die een kleine rubberen bal die kan worden verwarmd. Een ander hulpmiddel dat kan worden gebruikt als de voet roller, dit wordt door het op de vloer en waardoor de voet te rollen heen en weer. Andere hulpmiddelen zijn de kracht mat - een mat met driehoekige hobbels voor u om op te lopen, de Acufit voetmat - een mat voorzien van acupressuurpunten, en de wervelkolom roller - een roller met magneten gebruikt voor de wervelkolom.

Als u zich spanning op je rug

Als u zich spanning op je rug, kan acupressuur worden toegepast op deze spanning te verlichten. Op het begin van de rugspanning, contact op met uw arts om te zien of ernstig letsel wordt veroorzaakt door de pijn. Als er geen duidelijke gevaar wordt gediagnosticeerd, dan kunt u proberen met behulp van acupressuur om de spanning te verlichten.

Hoe te verlichten rugspanning met acupressuur. Wilt u acupressuur oefenen.
Hoe te verlichten rugspanning met acupressuur. Wilt u acupressuur oefenen.
  • Wilt u acupressuur oefenen, moet u een acupunctuur grafiek te verkrijgen om de acupressuurpunten op je rug te vinden. Acupunctuur en acupressuur gebruik maken van dezelfde drukpunten zodat de kaart kan worden aangepast. Krijg een geïllustreerde versie van acupunctuur grafiek. Geen stress jezelf met de verschillende letters en cijfers die je ziet op de grafiek. U kunt een markering met merken maken van de gebieden die u nodig hebt te vinden.
  • Vergeet niet een aantal acupressuurpunten: B48 - boven je kont, B47 - een positie die tussen uw laagste rib en je bekken, B42 - het punt dat net boven de B47 punt, B38 - het punt tussen de derde en vierde rib , dat ligt ook vlak bij je schouderblad, de TW 15 - een punt boven de B38, B23 - dit is ergens langs je onderrug, en de B52 - het punt buiten de B23.
  • U moet vertrouwd te raken met de bovenstaande drukpunten, zodat je zou weten waar te beginnen. Bestudeer de grafiek en zoek de punten voordat u begint. Zodra u vertrouwd bent met alle punten, dan kun je beginnen met het toepassen van acupressuur.
  • Begin met het liggend op een vlakke ondergrond, naar beneden. Gebruik uw duimen om druk uit te oefenen op uw B48 punt. Houd uw duimen op het gebied voor ongeveer dertig seconden of een beetje langer. Verplaats naar boven zodat u kunt acupressuur punt van toepassing zijn op uw B47 punt. Bewegen omhoog nog steeds, druk uit te oefenen op uw B47. Vergeet niet om de druk te houden op dezelfde band van de spier.
  • Verplaats naar boven tot aan de B38 punt. Ga door druk uit te oefenen in de richting van de TW15 beweeg naar beneden tot u bij de B23 punt en over de B52 punt.
  • Herhaal de massage na de dezelfde volgorde zo vaak als je nodig hebt om het terug te spanning te verlichten. Als je het gevoel dat de pijn terugkerende is, kunt u de massage herhalen op elk punt van de dag. Vergeet niet om ervoor te zorgen dat uw nagels worden ingekort om te voorkomen krassen op je rug. Als acupressuur niet lijkt te werken voor u, dan een ander middel proberen om je rug spanning te verlichten.