E2h

Hoe kan ik de schaal houding te doen in de yoga

Het beoefenen van yoga is een goede vorm van lichaamsbeweging

Het beoefenen van yoga is een goede vorm van lichaamsbeweging. Het kan ook vrolijkt je op en zich te ontdoen van de gifstoffen die je hebt in je lichaam. Sommige mensen verkiezen om yoga-oefeningen in plaats van andere inspannende activiteiten te doen als ze uit te oefenen zonder dat snelle bewegingen te doen. Yoga bestaat uit vele verschillende poses dat doel verschillende delen van het lichaam. Een van de houdingen is de schaal houding of de Tolasana. Om te weten hoe u de schaal houding te doen in de yoga, volgt u de stappen hieronder.
Hier zijn de stappen over hoe u de schaal houding te doen in yoga:

Hoe kan ik de schaal houding te doen in de yoga. Gebruik de lotus houding.
Hoe kan ik de schaal houding te doen in de yoga. Gebruik de lotus houding.
  • Herinneringen. Voordat u probeert een houding in yoga te doen, zorg ervoor dat uw lichaam goed is opgewarmd. Het doen van een aantal poses, zonder warming-up kan druk op uw spieren en dit kan pijn doen. Als je het gevoel dat je niet kunt de positie nog te doen, probeer dan het uitvoeren van elementaire poses eerste, zodat je lichaam kan wennen aan de rekken. Na een paar yoga sessies, kunt u proberen het doen van meer geavanceerde poses.
  • Gebruik de lotus houding. Het eerste ding dat u hoeft te doen is om op de lotushouding. Om dit te doen, op de grond zitten en strek je benen recht in het bijzijn van je. Breng je rechterbeen, zodat u wiegen het onder je. Daarna buig het linker been en wieg het op de top van het rechterbeen. Strek je rug en leun naar achteren een beetje. Deze positie kan worden gebruikt voor meditatie.
  • Het doen van de schaal vormen. De schaal vormen is ook bekend als de balans vormen. Dit komt omdat je zal moeten het gewicht van je hele lichaam in evenwicht te brengen met behulp van uw handen. Terwijl op de lotushouding, de positie van uw handen zijde naar beneden op uw zijden op de grond. Adem in terwijl je dit doet. Terwijl je uitademt, gebruik je handen om jezelf te duwen tegen de grond en til uw lichaam. Terwijl uw lichaam is opgeschort, het contract van de spieren in je buik voor een optimaal resultaat. Houd de positie voor ongeveer 10 tot 15 tellen voor het verlagen van jezelf terug op de grond. Herhaal de stappen met je rechterbeen op de top van je linkerbeen.
  • Variatie. Sommige mensen die al gewend zijn aan het doen van de schaal houding gebruik oefening blokken. De blokken zijn degenen die ze gebruiken in plaats van de vloer om hun lichaam naar boven te duwen. Doe dit alleen als u al beheerst de elementaire schaal houding. Met de blokken verheffen het lichaam hoger.

Dit zijn de stappen die je moet volgen als je wilt de schaal houding te doen in de yoga. Als je net begint met yoga, kunt u genieten van het lezen van een aantal van de fundamentele onderwerpen. Voor meer informatie, ga naar de website yogabasics.com . Op de website, zult u in staat om onderwerpen met betrekking tot houdingen, chakra's, yoga therapie, yoga 101, meditatie en nog veel meer te lezen.
Voordat u begint, kunt u kijken naar de aanschaf van een paar basisprincipes voor yoga: kleding, dvd's, yogamatten, muziek en nog veel meer.