E2h

Hoe om te geven of te krijgen een koffie klysma

Koffie klisma's - Recepten, tips en technieken

Elke discussie over hoe je een kopje koffie klysma te geven dient te worden voorafgegaan door waarom men zou kunnen gaan op deze weg. Beoefenaars van alternatieve geneeskunde, en hun boeken, websites en nieuwsbrieven zijn waar u aanbevelingen voor hen te vinden. Voorstanders voorschrijft als een ontgifting procedure, een lever stimulerend middel, en een colon reinigingsmiddel. De Mayo Clinic is de website van moeder over het onderwerp, en de FDA duidelijk niet goed te keuren niet. Het is het meest controversieel toen aanbevolen als een remedie of preventief voor bepaalde vormen van kanker.

 1. Win advies in. Eerst moet u overwegen - ik bedoel echt nadenken over dit - als een koffie klysma is voor u. Ik raad je aan om te praten met uw arts of andere persoonlijke gezondheid adviseur voordat u verder gaat met het. Ik ben niet adviseren u om te geven of te ontvangen van deze procedure, ik ben geen partij aan welke kant van de vergelijking die u zou willen zijn op. Ik ben alleen maar het doorgeven van de informatie.
 2. Ontwerp uw brouwsel. Vervolgens, en onder zei huisarts de leiding, wil je om te beslissen over uw brouwsel. Sommige recepten oproep voor koffie (zwart, zonder suiker) door een filter of zeef, anderen raden het verlaten van het terrein binnen Het basisrecept is een zwakke brouwsel van twee tot vier eetlepels gemalen koffie gebrouwen in een kwart van het water. Laat de koffie afkoelen tot een temperatuur enkele graden boven lichaamstemperatuur. Te koud en het kan leiden tot krampen. Te heet en ouch!

  Een website uit Canada verkoopt biologische koffie vooral gegroeid, geroosterde en gemalen voor klysma gebruik. (Ze verkopen ook een medium gebraden voor drinkwater. Het zou een beetje cognitieve dissonantie te nemen voor mij om mijn 's ochtends koffie te kopen op dezelfde plaats als mijn klysma brouwsel!)

  Cafeïne is het actieve ingrediënt hier dus je zou willen voor een merk te kijken met een hoge concentratie van Coffea Robusta. Robusta koffie is de soort die, in tegenstelling tot Coffea Arabica, gemakkelijker te groeien en worden gekweekt in een grotere verscheidenheid van omgevingen. Robusta is niet zo lekker als Arabica en een hogere concentratie cafeïne. Het is ook goedkoper en is te vinden in de goedkopere merken bij uw supermarkt.

  Hoe om te geven of te krijgen een koffie klysma. Verzamel een paar andere noodzakelijke en optionele benodigdheden.
  Hoe om te geven of te krijgen een koffie klysma. Verzamel een paar andere noodzakelijke en optionele benodigdheden.
 3. Kies uw apparatuur. Vervolgens moet u een apparaat op de koffie te leveren aan je kont. (Als je al zo ver zonder te weten wat er ging gebeuren op het einde, het spijt me voor de schok.) De meest aanbevolen apparaat is de gemeenschappelijke herbruikbare klysma of klootzak. Het lijkt veel op een warme kruik met ongeveer een twee-kwart capaciteit. Een uiteinde heeft een brede opening opening en een stop. De stop heeft een gat in het buisje ingevoerd. Het andere uiteinde is voorzien van een sterk versterkte gat om te helpen bij opknoping aan een glijstang, hemelbed frame of een haak aan de muur. De buis heeft een afsluitinrichting klem starten en stoppen de vloeistofstroom. De zakelijke kant is een dun plastic buis tip.

  Een woord over de tip. Dit is waarschijnlijk de meest belangrijke aankoop beslissing. Zorg ervoor dat het degene die je comfortabel met. En, als u een recept met gemalen koffie in, kan de tip groter moeten zijn om te waken tegen verstopping.

  Andere alternatieven voor de klysma zak zijn klysma emmers en fontein, bol-en pomp-stijl spuiten. Het klysma zak is te vinden op u in de buurt drogist. De meer exotische apparaten zijn verkrijgbaar bij een aantal online bronnen. Je moet te veel geld niet uitgeven aan deze items in het begin. Als u niet tevreden met het resultaat, deze kunnen niet geretourneerd worden.

 4. Verzamel een paar andere noodzakelijke en optionele benodigdheden. Een KY Jelly soort smeermiddel zal verlichten het plaatsen van de klysma tip in je kont en te beschermen tegen scheuren van de rectale wand. Handdoeken zijn handig. Een thermometer, nuttig. Rubber handschoenen, sponzen, en bleekmiddel voor het toezicht op het gebied daarna zijn verplicht.
 5. Zoek uw plek. Als dit de eerste keer is, het vinden van de juiste plaats voor deze ervaring is belangrijker dan je wel kan raden. Op de vloer? Op je bed? In de badkuip? Op het toilet? Ze hebben allemaal hun voor-en tegenstanders.
  Koffie klisma's - recepten, tips en technieken. Hier krijg je een buddy.
  Koffie klisma's - recepten, tips en technieken. Hier krijg je een buddy.

  Het toilet lijkt op een tamelijk waarschijnlijke keuze voor een eerste timer, maar de zit / hurkhouding gebruikt kan er de darmen openen op een zodanige wijze dat alle de goederen niet kan reizen zo ver als je wilt, of verblijf in, zolang je willen. Het bad klinkt ongemakkelijk, de vloer onwaardig, en je bed ... en je zou willen om het te proberen op de wc voordat je het op het comfort van uw bed. Misschien moet u toevoegen plastic zeilen aan uw lijst. Ongeacht, heb je een plek om de klysma zak hangen een paar meter boven de plaats waar je billen zal zijn, en je moet snel toegang tot de john voor als je wilt de klysma proces te voltooien.

 6. Hier krijg je een buddy. Je hulp wilt met dit? Er is geen behoefte aan een partner te helpen. Echter, je wilt iemand om u te helpen. Zij, op hun beurt, kunnen bereid zijn om u te helpen. Ik ga laat dit zijn uw oproep.
 7. Doe het. Vul uw klysma zak met een kwart van de lauwe koffie. Hang het boven je aangewezen plek. Niet te hoog of het zal komen spoot eruit. U wilt een langzame en soepele doorstroming. Een of twee meter boven je kont is prima.

  U kunt uw lichaam in een willekeurig aantal posities: op je zij, op je rug, hondje stijl, of over schoot van je partner. Gewoon een houding vinden die voor u comfortabel is.

  Smeer de klysma tip, je anus en de endeldarm. U of uw partner kan willen een gesmeerd, en mogelijk gehandschoende, vinger in en uit uw rectum om volledig te smeren het gebied. Dit zal ook helpen u leren hoe veel druk om te gebruiken bij het plaatsen van de tip.

  Steek het uiteinde ongeveer twee centimeter en langzaam los van de klem op de slang. Laat een paar bekers in het begin, of minder als u enig ongemak. Laat de rest aan u en dan, zonder het veranderen van positie, probeer om het te houden voor 10 of 12 minuten voordat u naar het toilet te moeten plassen. Misschien voel je je een behoefte om eerder te vervallen. Als dat zo is, zoals voorheen, onmiddellijk naar het toilet.

 8. Opruimen. Opruimen is eenvoudig, als alles goed ging. Was de klysma zak, slang en tip in warm water en zeep, spoel en hangen te drogen (Volg de fabrikant.) Reinig de punt en alle oppervlakken aangeraakt door uw ontslag met een verdunde bleekwater-oplossing.
 9. Wil je nog een rondje? Als alles goed is gegaan, en als u uw arts om advies en toestemming, u kunt nu kijken op andere klysma recepten met ingrediënten zoals thee, vruchtensap, melk, bier of wijn. Veel plezier!