E2h

Hoe om kristallen te gebruiken om gemeenschappelijke kwalen te genezen

Je zou kunnen hebben gebruikt kristallen in verschillende kleuren en maten als een deel van uw mode ensemble, maar heb je ooit gehoord van deze kleine stenen worden gebruikt om het lichaam te genezen? Als u geïnteresseerd bent, lees dan verder voor een aantal belangrijke dingen om te onthouden als het gaat om het gebruik van kristallen om gemeenschappelijke kwalen te genezen:

 • Weet wat kristal therapie is alles over. Crystal therapie werkt met het principe dat verschillende kristallen en edelstenen zijn in staat om verschillende soorten van helende energie te produceren. De specifieke kristallen te gebruiken zal afhangen van het type ziekte dat wordt ervaren.
Kwalen die kristallen willen bereik te genezen van de fysieke, zoals ziekten van de maag, bloedsomloop, gewrichten en spieren, de emotionele, zoals voor het versterken van iemands emotionele basis, het uitbreiden van het gezichtspunt, en het brengen van harmonie in je leven.
Weet wel dat kristal therapie is geen exacte wetenschap, het werkt meer met de traditionele kennis en meer dan wetenschappelijk bewezen onderzoek. In feite zijn sommige van de felste critici noemen kristal therapie een pseudowetenschap.
 • Ken de effecten van verschillende kristallen. Zoals gezegd, voorstanders van kristal therapie geloven dat verschillende kristallen verschillende trillingen die in staat zijn om de blokkades te verwijderen om aura van een persoon (deze blokkades zijn degenen die de fysieke / emotionele klachten veroorzaken) te hebben.
Enkele veelgebruikte kristallen, samen met hun gebruik, zijn:
  • Amethist, dat bevordert de spirituele verheffing en bevordert de genezing van maag kwalen
  • Aventurijn, dat helpt verbeteren de bloedsomloop
  • Carneool, die balans creativiteit met mentale processen en die helpt kan ook verlichten allergische symptomen
  • Diamant, die helderheid verbetert
  • Jade, die ontspanning bevordert
  • Ruby, die angst overwinnen helpt
  • Sapphire, die helpt te bevorderen mentale helderheid.
  • Er zijn vele andere kristallen en edelstenen die worden gebruikt voor kristaltherapie.
 • Draag de kristallen. Degenen die geïnteresseerd zijn in het uitproberen van kristal therapie om een deel van hun kleine kwalen te verlichten zou kunnen beginnen door simpelweg het kopen van een ketting met het kristal dat de specifieke kwaal die ze ervaren kunnen behandelen. Als u last maag kwalen, bijvoorbeeld, zou je koopt een amethist edelsteen en plaats deze op de top van je buik tot je voelt wat verbetering.
 • Plan een sessie met een kristal therapie beoefenaar. Het is het beste dat je vraagt voor aanbevelingen van alternatieve uw ziekenhuis geneeskunde afdeling, indien aanwezig. Een andere optie voor u is om te controleren websites die gedeeltelijke lijsten van kristal therapie beoefenaars. Enkele voorbeelden van deze websites zijn de volgende: alternativesforhealing.com en crystalandhealing.com (voor beoefenaars in het Verenigd Koninkrijk).
 • Weet wat te verwachten. Tijdens kristal therapie, zou je eerst gevraagd naar de specifieke symptomen en aandoeningen die je ervaart. Dit zal de beoefenaar helpen beslissen over de aard van de stenen en kristallen die je nodig zou hebben. De beoefenaar zal je vragen neer te leggen, volledig gekleed, op een massage bank, en je moet de behandelaar verwachten edelstenen liggen rond de verschillende delen van je lichaam. Deze hele behandeling proces kan ongeveer een uur.

Vergeet niet

Hoe om kristallen te gebruiken om gemeenschappelijke kwalen te genezen. Weet wat kristal therapie is alles over.
Hoe om kristallen te gebruiken om gemeenschappelijke kwalen te genezen. Weet wat kristal therapie is alles over.

Vergeet niet, kristal therapie is een niet-wetenschappelijk bewezen manier van therapie, en hoewel het nuttig kan zijn is het nog steeds het beste dat andere vormen van behandeling worden uitgevoerd in combinatie met deze speciaal indien deze aandoening is een serieus. Natuurlijk, het is altijd het beste dat u uw arts op de hoogte dat u dit type van behandeling zoeken, zodat hij kon geven u de juiste medische advies. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!