E2h

Hoe wordt rosacea camoufleren

Veel mensen lijden aan rosacea, dat is een veel voorkomende huidaandoening waar gezichts-uitbarstingen, zoals blozen, roodheid en rode bultjes, optreden langs de neus en de wangen. De aandoening komt het meest voor bij ouder worden mensen en voor sommige mensen, het uitbreken varieert van hinderlijk voor schut.

Rosacea, echter geen rechtstreekse behandeling. Maar er zijn genoeg dingen die je kunt doen om in ieder geval te verbergen. Hieronder zijn enkele van de meest effectieve en gemeenschappelijke methoden voor het camoufleren van rosacea.

1

1. Voordat je dat doet elke camouflage, moet je je gezicht eerst weten. Als je constant huiduitslag, de meest voorzichtige ding om te doen is om een dermatoloog dit controleren om vast te stellen wat het werkelijk is, en dan later met een huid regime oplossing. Een afspraak en krijg een juiste diagnose. Als de dermatoloog heeft bevestigd dat het rosacea, vraag dan naar de beste manier om het te behandelen en krijgen een recept. De arts moet in staat zijn om een antibioticum crème voorschrijven om het te helpen uit uitbarstende verder, maar het kan niet in staat zijn om verstoppen van de vlekken volledig.
Hoe wordt rosacea camoufleren.
Hoe wordt rosacea camoufleren.

2. Gebruik en koop alleen vertrouwde huid producten die veilig zijn voor rosacea huidaandoeningen. Als u een liefhebber bent van het gebruik van make-up, ga met de minerale soort. Ze bevatten geen agressieve chemicaliën, die mogelijk kan verergeren de toestand. Je moet dat niet vergeten met uw huid steeds zo gevoelig, een volledig natuurlijke vorm van make-up is beter te gebruiken omdat het is bewezen en getest om niet prikkelend voor de huid, vooral wanneer u lagen aan te brengen op lagen van stichting en blush aan.

Voorzichtig zelfs deze uit over je hele gezicht, voor een gladdere look. Smoothing het over moet ook het risico van het hebben van uw stichting cake op je gezicht, resten achter te laten die kunnen irriteren het.

3. Gebruik andere corrigerende make-up te verbergen weg van de hobbels en de roodheid. Als u niet vertrouwd bent met minerale make-up of andere reden, op zoek naar degenen die door cosmetische bedrijven speciaal voor het verbergen van het gezicht gebreken. Merken als Eurecin Roodheid Relief, Almay, Ga Natuurlijke en Special Care Cover hebben gespecialiseerde schoonheidsproducten voor rosacea. Kies de optie die het beste bij uw huidtype, omdat deze producten hebben uiteenlopende consistentie en textuur en je kon degene die niet compatibel is voor je huid halen.

Hoe wordt rosacea camoufleren.
Hoe wordt rosacea camoufleren.

Het dragen van dit soort corrigerende make-up lost niet alleen het probleem met uw rosacea, zal het ook schijnbaar geven je gezicht de gloed en een onberispelijke look die u wilt bereiken.

4. Maak er een gewoonte regelmatig je gezicht wassen, met behulp van een mild reinigingsmiddel. Je moet leren om moisturizers passen voor het slapen gaan, ook, dus dat dit moet helpen met de droogheid en irritatie. Dit zou ook bijdragen tot het verminderen van de roodheid en droogheid, dus niet het maken van uw huidconditie meer op de voorgrond. Bij het wassen van je gezicht, wees voorzichtig niet te warm water te gebruiken, want dit kan verergeren de uitbarstingen.