E2h

Hoe symptomen van humaan eiwit deficiëntie identificeren

Eiwitten zijn de meest vitale deel dat maakt elke cel

Eiwitten zijn de meest vitale deel dat maakt elke cel, weefsel, en orgaan in het menselijk lichaam. Menselijk eiwit is nodig en aanwezig voor bijna elke lichamelijke functie-lichamelijke groei, cel ontwikkeling, denken processen, immuunsysteem verdediging, het metabolisme van vetten en koolhydraten voor energie die het lichaam nodig heeft, en nog veel meer. Eiwitten ook als enzymen, hormonen, antilichamen, cytokinen en peptiden die informatie dragen aan de cellen. Kortom, eiwitten doen bijna al het werk.

Ons lichaam is van nature rijk aan menselijke eiwit

Ons lichaam is van nature rijk aan menselijk eiwit. We krijgen ook een bepaalde hoeveelheid eiwit uit voedsel dat we elke dag eten. Maar in sommige gevallen, met name in derde wereld landen waar veel kinderen niet krijgen om drie vierkante maaltijden op een dag, eiwittekort heerst. Het is een schijnbare waarschuwing teken van ondervoeding en kan leiden tot een kinderzwembad ziekte genaamd kwashiorkor. In werkelijkheid zijn veel verarmde en hongerende kinderen lijden aan ondervoeding en sterven. Maar eiwit deficiëntie is niet alleen aanwezig bij kinderen in arme landen. Volwassenen kunnen ook krijgen, in het bijzonder diegenen die een zeer laag eiwit dieet voor niemand. Vegetariërs en crash lijners ten prooi vallen aan als ze niet al te bewust van hun eetgewoonten. Als u het gevoel dat uw dieet ontbreekt essentiële hoeveelheden eiwit, hier zijn tekenen die wijzen op eiwittekort dat je moet zich bewust zijn van, gevolgd door overeenkomstige behandeling.

Hoe symptomen van humaan eiwit deficiëntie identificeren. Kijk naar tekenen van broze nagels en frequente splijten of vallen haar.
Hoe symptomen van humaan eiwit deficiëntie identificeren. Kijk naar tekenen van broze nagels en frequente splijten of vallen haar.

Symptomen

  1. Kijk naar tekenen van broze nagels en frequente splijten of vallen haar. Een belangrijke functie van het menselijk eiwit is verantwoordelijk voor weefsel-en celgroei, met inbegrip van de algehele gezondheid van haar en nagels. Zodra de voornaamste bron van eiwitten wordt gebruikt of wanneer eiwit niet een groot deel van het dieet van een persoon, het lichaam dan gebruikt zijn voorraad eiwit in weefsels aan om een functie. Het ontneemt het haar en de nagels van eiwitten dat ze ook nodig hebben, waardoor ze er dof en ongezond.
  2. Negeer extreme periodes van vermoeidheid en frequente perioden van lethargie. Als u merkt dat u geweest bent moe en zwak gemakkelijk en vaker, kan dit betekenen dat uw dieet ontbreekt in eiwit. Eisen van een gezonde en evenwichtige voeding ook eiwitrijk voedsel.
  3. Kijk uit voor slappe en zwakke spieren. Eiwit bouwt en onderhoudt spierweefsel. De afwezigheid van voldoende eiwitten maakt spieren lijken slap, zwak en minder gedefinieerd.
  4. Kijk voor tekenen van oedeem. Oedeem, ook bekend als waterzucht, is de ongewone opbouw van vloeistof onder de huid of holtes in het lichaam. Het gebrek aan eiwitten wordt celwanden achteruitgaan en plasma te lekken uit cellen. Uitwendig wordt dit gezien als gezwollen of ontstoken delen van het lichaam waar vocht heeft opgehoopt onder de huid.
  5. Noteer onregelmatig gewichtsverlies. Gewichtsverlies kan ook worden veroorzaakt door oedeem.
  6. Let op tekenen van trage wondgenezing. Collageen is een belangrijk eiwit nodig om de huid gezond en sterk. De afwezigheid van eiwitten zoals collageen zou alleen vertragen van de huid veerkracht en het genezingsproces.
  7. Heeft uw kind abrupt gestopt met groeien? Groeiachterstand bij kinderen is ook een verklikkerlicht teken.

Behandeling

In lichte gevallen, moet men enkel rekening te houden met zijn dieet

Eiwitten zijn de meest vitale deel dat maakt elke cel. Negeer extreme periodes van vermoeidheid en frequente perioden van lethargie.
Eiwitten zijn de meest vitale deel dat maakt elke cel. Negeer extreme periodes van vermoeidheid en frequente perioden van lethargie.

In lichte gevallen, moet men enkel rekening te houden met zijn dieet. Een verandering van het dieet in orde is. Inclusief eiwit-rijk voedsel zoals vlees, sojaproducten, peulvruchten en dierlijke eiwitten. Voor meer gecompliceerde gevallen, is het beter om een arts en een voedingsdeskundige te raadplegen omdat ze weten dat uw medische geschiedenis en ze kunnen bieden de beste geneesmiddelen en alternatieven voor eiwittekort te bestrijden.

Humaan eiwit deficiëntie is een stuk makkelijker om tegen te gaan in tegenstelling tot andere ziekten zoals hart-en genetische ziekten die eiwit-therapie kan nodig zijn. Het samenstellen van een eiwitdatabase voor evolutionaire studies, medische vooruitgang, referentie etc., heeft het mogelijk gemaakt om eiwitten ligand interacties zoals eiwit interacties, antilichaam eiwit interacties, peptidesynthese, gisteiwit uitdrukkingen eiwit lokalisatie, enz. bestuderen Het heeft ook bijgedragen om manipulatie van eiwitten zoals recombinant DNA technologie.