E2h

Hoe wordt rolstoel etiquette te volgen

Mensen in een rolstoel moeten worden overwogen en behandeld

Mensen in een rolstoel moeten worden overwogen en behandeld, net als personen die niet in een rolstoel. Mensen moeten leren om mensen die gebruik maken van een rolstoel te respecteren door hen te voorzien van eerlijke behandeling. Speciale aandacht is niet nodig, want het zal alleen maar verergeren hun emotionele stabiliteit. Hoe communiceer je met mensen in een rolstoel? Hier zijn een aantal technieken om respect te tonen zonder pijn hun ego:

Hoe wordt rolstoel etiquette te volgen. Let niet op de rolstoel of de mobiliteit producten of onderdelen.
Hoe wordt rolstoel etiquette te volgen. Let niet op de rolstoel of de mobiliteit producten of onderdelen.
  1. Let niet op de rolstoel of de mobiliteit producten of onderdelen. Deze techniek kan moeilijk zijn, maar het is de beste manier om verstandhouding te leggen met de persoon. Vermijd te kijken naar de ruiter en de rolstoel met een triest en sympathieke oog. Als u niet in de buurt van de persoon of als dat uw eerste ontmoeting, vraag hem niet ingaan op zijn handicap. Start onderwerpen over games en onderwijs. Als hij begint te praten over zijn handicap, richten zich niet op het incident. Focus op de gevoelens van het individu. In staat zijn om te weten hoe hij zich voelt over het en hoe hij wil dat mensen reageren over. Boost zijn moreel door uitdagende hem. Aan de andere kant, niet geef hem een uitdaging die zijn gevoelens kunnen kwetsen als het spelen van basketbal. Toon nooit te veel sympathie. Mensen in scootmobielen haat te veel sympathie.
  2. Vraag voordat u iets te doen. Niet bieden iets dat niet nodig is. Vraag de persoon in de stoel als hij of zij wil of hulp nodig heeft alvorens het. Iets te doen dat niet wordt gevraagd is als die op het gezicht van de persoon die zijn handicap. Laat hem om te doen wat hij of zij wil. Geef hem de vrijheid om iets te doen. Wees niet een barrière voor zijn vrije verkeer. Als je opscheppen over het geven van hulp (bijvoorbeeld het verstrekken van hellingen, bestelwagens of til huur), hoe groter de kans dat hij geïrriteerd met je mee. Uw motief te 'helpen' kan een manier voor hem om uw aanwezigheid haat zijn.
  3. Altijd in gedachten houden dat de rolstoel is de persoon lichaamsdeel en niet een van zijn accessoires. Dus, je hebt geen recht om op te leunen op de stoel. Respecteer de rolstoel, zoals u wilt dat uw lichaam organen worden gerespecteerd door anderen.
  4. Ga zitten. De sleutel tot een goede communicatie is eye-to-eye contact. U kunt een level uw ogen met de individuele door te gaan zitten. De kans op het hebben van een stijve nek wordt ook verminderd door te gaan zitten. Kortom, als je wilt zijn comfortabel, ga zitten.
  5. Als iemand naast degene die zich in een elektrische rolstoel staan, praat met de assistent voor een paar minuten, maar laat niet de een in de transport stoel in een handicap van buiten het gesprek. Zorg ervoor dat beide van hen zijn onderdelen die in het gesprek.

Als u wilt uw ongemakkelijke momenten te verminderen in de communicatie met mensen in een rolstoel, volg gewoon de technieken hierboven vermelde en je zal zeker winnen hun vriendschap.