E2h

Hoe wordt recept medicatie in mexico kopen

Terwijl Mexico kan aanzienlijk economisch minder robuust dan de Europa, maar dat betekent niet dat het een arm land door een account. Mexico is een van de rijkste Spaans-sprekende landen en het is gemakkelijk het centrum van de handel in de Centraal-Europese regio. Het heeft een respectabele regering die bevoegd is over een groot gebied dat een ruime bevolking heeft heeft.

Dat gezegd zijnde

Dat gezegd zijnde, het kopen van voorgeschreven medicatie in Mexico mag niet zo zijn dat veel van een risico. Hoewel er misschien een zeldzaam geval van het hebben van vervalsingen, het is nog steeds onwaarschijnlijk dat dit gebeurt als je de aankoop van uw geneesmiddel bij gerenommeerde drogisterijen die over het hele land. Als je uit de buurt van de grens - staten als Californië, Arizona, New Mexico en Texas-wilt u misschien overwegen het rijden langs de grens naar uw geneesmiddelen te krijgen in Mexico. Door de zwakkere economie worden de meeste producten die voor minder. Dit betekent dat u aanzienlijke besparingen te maken door het kopen van uw medicijnen uit Mexico, in tegenstelling tot in de Verenigde Staten.

Hier is hoe je kunt recept medicijnen te kopen in Mexico:

Ken de drug

Hoe wordt recept medicatie in mexico kopen. Hier krijg je een recept.
Hoe wordt recept medicatie in mexico kopen. Hier krijg je een recept.

Ken de drug. Voordat hij naar Mexico en het oversteken van de grens, eerst krijgen de details goed voor uw medicijn. Wat is de merknaam en wat is de generieke naam? Terwijl de merknamen kunnen verschillen als je eenmaal de grens, is de generieke naam bedoeld om universeel zijn voor bijna alle landen. Misschien krijg je deze gegevens uit de verpakking van de medicatie zelf of van de kleine inlegvel dat wordt geleverd met de doos.

Ken de dosis

Ken de dosis. Dit is erg belangrijk. Het kennen van de juiste hoeveelheid van het geneesmiddel is cruciaal met een gewenste therapeutische effect met de medicatie. Vraag uw arts over.

Hier krijg je een recept

Hier krijg je een recept. Het kan zijn dat een recept te krijgen van een lokale arts in Mexico als u een recept nodig om het te kopen in de VS. Maak je geen zorgen; dokter kosten zijn ook relatief goedkoper in Mexico.

Geef het recept aan de apotheker van wacht. Voordat u een van deze.
Geef het recept aan de apotheker van wacht. Voordat u een van deze.

Ga naar een willekeurige gerenommeerde drogisterijen of apotheken in de stad. U mag gebruik maken van het internet op voorhand, zodat u kunt een routebeschrijving naar de plaats. Er zijn twee soorten van apotheken in Mexico. De grotere zijn de enigen die toegang hebben tot geneesmiddelen die zijn naar verluidt "gecontroleerd" af te geven. Deze omvatten anti-psychotische medicijnen en andere medicijnen die kunnen worden misbruikt door hun verdovende werking.

Geef het recept aan de apotheker van wacht

Geef het recept aan de apotheker van wacht. Zorg ervoor dat u de juiste medicijnen krijgt met de juiste dosering. Controleer altijd uw gekochte drugs voor het verlaten van de drogist, zodat je zou kunnen hebben te laten vervangen indien sprake is van fouten.

Voordat u een van deze

Voordat u een van deze, altijd eerst uw arts raadplegen. Als hij denkt niet dat naar Mexico om uw medicijnen te kopen misschien niet een goed idee, vraag hem waarom. Als je overtuigd door zijn redenering, dan luisteren naar zijn advies. Mocht u iets anders te denken, vraag de mening van een andere arts en kijk of je kunt iemand instaan voor de kwaliteit van de drugs in Mexico te krijgen.