E2h

Hoe wordt olie van oregano te maken

De bladeren van de oregano plant zijn niet alleen bekend om de geweldige smaak die ze uitlenen aan gerechten, indien gebruikt als specerij. Oregano heeft altijd bekend gestaan als een groot medicinale plant die kan kalmeren mensen met hoofdpijn en misselijkheid. Sommige zelfs zweren bij zijn vermogen om de pijn veroorzaakt door artritis te verminderen. Er zijn oliën in specialty apotheken die essentie van oregano, maar wist u dat u zou kunnen maken het zelf in het comfort van uw eigen huis?

Het proces is eigenlijk heel simpel

Het proces is eigenlijk heel simpel. Het is niet dat anders voor het maken van uw eigen olie infusie. In feite zou de stappen voor deze procedure worden gebruikt met vrijwel elke kruid of bloem waarvan de essentie wilt trekken in een olie. Hier is hoe u uw eigen fles olie van oregano te maken.

  1. De eerste stap is om een goede hoeveelheid oregano. Verse oregano is altijd het beste. Laat je niet degenen die in plastic zakken in kruidenierswaren geweest voor een lange tijd. Indien mogelijk, ga dan naar een specerij boerderij of kwekerij en er een krijgt die nog steeds wordt geplant in een pot. Dit zou ervoor zorgen voor u dat de essenties nog steeds opgesloten in de plant zelf. Hak het op kort voor het maken van de olie infusie. Dit zou de essenties die nog steeds gevangen zitten binnen sijpelen gemakkelijker.
  2. Pak een dubbele boiler. Het is gewoon een eenvoudige set van twee pannen die kunnen worden gestapeld bovenop elkaar.
  3. De onderste pot moet een beetje water voor het koken.
  4. De pot op de top moet de basisolie die u wilt gebruiken. Misschien wilt u olijfolie of een neutrale minerale olie te gebruiken voor dit doel.
  5. Voordat de pot op de top van de kachel, voeg de gehakte up stukken van oregano in de pan met olie.
  6. Zet de potten op en zet de vlam in een matig vuur. Laat de olie kook. Het idee is om gewoon zodat de olie op te warmen, maar niet tot het punt dat je zeepbellen op het oppervlak te zien.
  7. Moet een langzaam proces zijn zodat alle essences eindigen in de olie. Voor de beste resultaten, houd het vuur voor ongeveer zes uur. Laten rusten gedurende enkele uren vervolgens een zeef om alle bits van oregano op het oppervlak te krijgen.
  8. Neem een kaasdoek en wring de gehakte stukjes in de olie. Dit zou ervoor zorgen dat elk laatste beetje komt terecht in uw oregano-olie.
  9. Sla je olie in een pot en in de koelkast. Dit moet veilig zijn voor een half jaar.
Hoe wordt olie van oregano te maken. De eerste stap is om een goede hoeveelheid oregano.
Hoe wordt olie van oregano te maken. De eerste stap is om een goede hoeveelheid oregano.

U kunt nu gebruik maken van uw oregano-olie aan uw pijnlijke gewrichten en spieren te masseren. Dit zou ook een goed cadeau idee voor uw familie en vrienden. Het delen van het recept zou ook een goed idee. Geef uit kleine potjes met een kleine kaart met de bovenstaande stappen.