E2h

Hoe wordt medische wandelaars kiezen

Medische wandelaars zijn van vitaal belang hulpmiddelen voor mensen met mobiliteitsproblemen. Dergelijke installaties niet alleen dienen als mobiliteit bijstand, maar het helpt ook te rehabiliteren gewonde gebruikers. Technisch gezien, medische wandelaars zijn onderverdeeld in twee wandelaars (zonder wielen) en rollators (rollend wandelaars). Walkers zijn bij voorkeur voor personen met verwondingen of een handicap als het geeft een betere ondersteuning dan een rollator. Anderzijds zijn rollators voor gebruikers die voldoende stabiel zijn banden gebruikswijze. Anders kan het ervoor zorgen dat ze meer blessures. Niettemin beide belangrijk zijn omdat het zich onafhankelijkheid mensen genieten activiteiten kan het zowel binnen als buiten. Als zodanig moet de keuze van medische wandelaars voor een specifieke gebruiker hoog worden beschouwd om hen te helpen de best mogelijke manier. Om u te helpen kiezen, rekening houden met de volgende zaken voordat u besluit om een medische wandelaar aan te schaffen.

Hoe wordt medische wandelaars kiezen. Hoogte van de gebruiker.
Hoe wordt medische wandelaars kiezen. Hoogte van de gebruiker.
  1. Hoogte van de gebruiker. Meet de lengte van de gebruiker. Gezien de hoogte van de gebruiker is belangrijk omdat, terwijl de gebruiker is revaliderende, dan behoudt hij zijn goede houding. Je wilt niet dat de gebruiker eindigen met een slechte houding, omdat zijn loophulpmiddel is te laag. Er zijn echter ontwikkelingen met medische wandelaars. Veel loophulpmiddelen hebben tegenwoordig verstelbare aluminium in hoogte overwegingen.
  2. Gewicht van de gebruiker. Controleer het gewicht van de gebruiker. Zoals u kiezen uit een lijst van medische wandelaars, moet u controleren of de maximale capaciteit van elk loophulpmiddel. Als het kan geen ondersteuning voor de gebruiker dan heb je gekocht een nutteloze wandelaar.
  3. Handgrepen. Kies wandelaars met handgrepen die comfortabel zijn voor de gebruiker. Gemeenschappelijke handgrepen worden gegoten plastic en schuimrubber. Sommigen van hen zijn ook instelbaar voor een stabiele grip.
  4. Leg frames. U kunt kiezen tussen 3-poot walker en 4-legged wandelaar. Drie been frames zorgen voor een betere wendbaarheid. Vier been frames ook gebruikers toestaan om te manoeuvreren in het bijzonder door middel van strengere terreinen. In tegenstelling tot de 3-poot wandelaars, een rollator met vier benen frames is stabieler, vandaar dat het goed is voor mensen die naar buiten. Maar aangezien het omvangrijker, zou het aan te bevelen om 3-legged wandelaars in kleinere ruimtes en krappe ruimtes te kiezen.
  5. Wielen en remmen. Rollators zijn ontworpen met wielen en remmen. Voor gebruik binnen, kleinere wielen zijn meer geschikt terwijl de grotere wielen zijn goed voor oneffen terrein voor eenvoudige push. Net als fietsen, kunnen de wielen van rollators ook worden vastgesteld. Rollators 'remmen kan zowel druk, kabel of vergrendeling. Handremmen nodig zijn voor het beveiligen van uw rollator tijdens het rusten.
  6. Milieu. Kies de juiste medische wandelaar op basis van de omgeving waar de gebruiker woont inch Zoals hierboven vermeld, zijn er specificaties te onthouden. De eisen van een goede medische wandelaar voor kleine ruimtes kan sterk variëren met die die geschikt zijn voor gelijkmatige en grotere ruimtes. Soms komt het neer uit uw gebruik binnen of buiten.
  7. Extra functies. Om gemak te bieden, zijn er medische wandelaars vandaag aan dat zijn ontworpen met draadmanden en gecapitonneerde rugleuning. Als u denkt dat dit zou van belang zijn voor de gebruiker, overweeg dan het kiezen van een medische wandelaar met dergelijke functies.

Na het controleren van de bovenstaande overwegingen, bladeren door het internet voor nuttige informatie, zoals product reviews en gebruikers handleiding alvorens te kopen de medische wandelaar. Het moet in gedachten worden gehouden dat om gebruikers met grote mobiliteit en de veiligheid te bevorderen, moet u de behoeften van de gebruikers te voldoen.