E2h

Hoe wordt hooikoorts snel te bestrijden

Hooikoorts of allergische rhinitis

Hooikoorts of allergische rhinitis, zoals het in de volksmond bekend is, kan vervelend zijn als het aanvalt. Het verstopt je neus en het maakt je ogen waterig. Soms zelfs veroorzaakt een lichte hoest. Hooikoorts begint wanneer de lucht wordt vervuild met allergenen die uw symptomen veroorzaken. Er is een meer ernstige vorm van hooikoorts, waarin "bijenkorven" verschijnt als een jeukende uitslag over het hele lichaam. Dit is twee keer zo vervelend als gewoon wordt geplaagd met een loopneus en tranende ogen. In koudere klimaten, hooikoorts gevallen treden meestal op tijdens het seizoen van de lente, wanneer de pollen telling is hoog, maar hooikoorts optreedt door het hele jaar. Pollen is niet de enige factor die de ziekte veroorzaakt, kan het stof. Als u een van de miljoenen mensen die lijden aan deze, dan kunt u de strijd van de voorwaarde uit door het volgen van deze tips:

  • Plan een allergeen testen. Houd een logboek bij van de seizoenen of de maanden of situaties waarin hooikoorts komt vaak voor. Kennis te nemen van de vruchten en voedsel dat je te nemen in ook. Voedselallergie kan een kruisgevoeligheid voor de fysieke allergenen (zoals groente zaden) zijn. Plan een afspraak met de dokter voor een allergie test. Verschillende huid testen worden uitgevoerd op u totdat uw arts kan wijzen dat allergeen wordt uw rhinitis veroorzaakt. Een andere test om uw allergieën te bepalen is door het uitvoeren van de RAST bloed examen. Dit type test wordt alleen uitgevoerd wanneer u een groot aantal allergieën en het kan niet worden gelokaliseerd door een prik in de huid alleen.
  • Regelmatig reinigen van uw airco. Heb een professionele airconditioner technicus periodiek reinigen van uw luchtfilters. Dit zorgt ervoor dat de lucht in uw huis schoon. U kunt last krijgen van een draagbare ionisator of luchtreiniger ook. Er is een ander type luchtreiniger die u kunt gebruiken met aromatherapie olie aan uw lichamelijke en geestelijke welzijn profiteren.
  • Vermijd luchtverontreinigende stoffen. Rook niet en zichzelf bloot aan meeroken. Roken kan leiden tot een allergie of het kan oplopen tot je gevoeligheid. Altijd maken er een gewoonte van om uw huis stofzuigen om te voorkomen dat opstapelen van stof en andere verontreinigende stoffen die kunnen worden uitgevoerd in de lucht. Installeer stofvanger matten door de ingangen van uw huis. Deze mat kan bevatten de stof van je schoenen voordat u of iemand in het huis.
  • Vermijd het gebruik van tapijt of karpetten. Hoewel tapijtvezels veroorzaken geen allergieën, het stof en pollen die vast komen te zitten tussen hen te doen. Zelfs als u een stofzuiger gebruiken om ze uit, je moet altijd shampoo uw tapijt iedere maand gebruiken zodat deze helemaal schoon. Als dit is een vervelende taak voor u, zou het beste zijn om te doen om te voorkomen dat met behulp van tapijt en karpetten. Gebruik natuurlijke vloeren die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.
  • Gebruik een filter gezichtsmasker. Je kunt nooit te zeker van zijn dat de plaatsen die je kan hebben allergenen aanwezig zijn. Draag altijd een gezicht filtermasker op plaatsen waar je voelt dat potentieel overvloed van stuifmeel tellen. Je moet dragen van het filtermasker als je huishouden of tuinieren klusjes en om te voorkomen dat in contact met de pollen.

Hoe wordt hooikoorts snel te bestrijden. Plan een allergeen testen.
Hoe wordt hooikoorts snel te bestrijden. Plan een allergeen testen.

U kunt gebruik maken van een neusspray om u te helpen hulp te krijgen van allergische rhinitis. Het schoonmaken van uw neus regelmatig wordt eveneens aanbevolen. U mag gebruik maken van de neusspray of u kunt een warme douche te nemen om te helpen de stof, vuil en slijm los te maken van de binnenkant van je neus.