E2h

Hoe wordt aspirine te gebruiken om een puistje te genezen

Zowat iedereen die is gegaan door de puberteit is het meest waarschijnlijk ervaren de pijnlijke (en soms pijnlijke) momenten van het hebben om door hele dagen te gaan met een gezicht vol puistjes. Afgezien van het psychologische effect dat het heeft op veel jongeren, vooral degenen die al worden onder druk gezet om niet passen in, kan het ook een probleem dat kan in een zeer grote, dure hachelijke situatie gaat u bij de zeer reële kans dat de constante ontroerende en krabben van puistjes veroorzaakt littekens. Dit soort littekens zal niet verdwijnen, tenzij het wordt behandeld (en in de meeste gevallen is dit soort behandeling is erg duur), dus het is het beste als de acne wordt behandeld zo effectief mogelijk.

Er zijn veel huismiddeltjes die er zijn (en nog veel meer die zijn bewezen medisch geluid), maar er is een soort dat is een mengsel van beide. Deze methode is het gebruik van aspirine een puistje genezen. Hoewel het klinkt heel gek, de procedure is niet precies wat je zou verwachten. Dus als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van deze onorthodoxe (maar effectieve) methode, dit artikel biedt een eenvoudig te volgen proces hieronder die u kunt lezen en in gedachten te houden de volgende keer dat u last heeft van acne (je kunt zelfs volgen nu of je hebt wat nodig is):

  • Het recept is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is te verpletteren ongeveer tien aspirine tabletten (zorg ervoor dat ze niet bedekt zijn) in een kleine kom en meng een beetje water in, net genoeg dat je brouwsel verandert in een crème lijkt op het soort je misschien hebben gekocht in de winkels te strijden acne op een bepaald moment. Zodra uw crème klaar is, gewoon breng het op je gezicht en laat het voor ongeveer vijf tot vijftien minuten. Als u dit direct na het wassen van je gezicht met warm water, heb je betere resultaten. Zodra de vijftien minuten om zijn, spoel de crème af met wat koud water.
  • Sommige dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden. De reden waarom je moet alleen laat het masker genoegen nemen met zo'n korte tijd is, omdat dit recept kan vrij een ongemak te zijn bij gebruik op de gevoelige huid. Dus de tweede voel je een brandend soort gevoel, onmiddellijk wassen de geplette aspirine plakken van je gezicht. Ook is het belangrijk om alleen hiervoor eenmaal per week om dezelfde reden bovengenoemde. Zelfs de huid die niet volledig wordt beïnvloed door deze gezichtsmasker nog steeds te lijden als u het meer dan een keer per week.
  • Wat u moet doen als u slechts een of twee puistjes u wilt behandelen. Als dat het geval is, dan gewoon malen over twee aspirines (met net genoeg water dat het weer crème). Wrijf het op het getroffen gebied, wacht voor ongeveer vijftien tot dertig minuten, en spoel af als normaal.

Hoe wordt aspirine te gebruiken om een puistje te genezen. Het recept is heel simpel.
Hoe wordt aspirine te gebruiken om een puistje te genezen. Het recept is heel simpel.

Een afsluiting mee dat het gebruik van een moisturizer na aspirine gezichtsmasker helpen erg, omdat dit recept bekend is zeer droge huid. Zorg ervoor dat u zich bewust bent van hoe droog je huid kunt krijgen voordat je probeert dit uit!