E2h

Hoe voor te bereiden voor allergie seizoen

Lente en zomer zijn prachtige seizoenen om de zon te laten in uw huis, maar het nadeel is dat allergenen zijn zeker uw huis binnenvallen, ook. Daarom lente en de zomer gaan door een andere minder populaire alias met de naam "allergie seizoen." Als je niezen, hoesten, en het ervaren van tranende ogen bij het begin van allergie seizoen, moet u maatregelen nemen om uzelf en uw gezin te beschermen.

Hoe voor te bereiden voor allergie seizoen. Koop een ontvochtiger.
Hoe voor te bereiden voor allergie seizoen. Koop een ontvochtiger.

Hier is hoe te bereiden op allergie seizoen.

  1. Koop een ontvochtiger. Als u nog steeds geen een ergens in uw huis opgeslagen, dat is. Een ontvochtiger reinigt en koelt de lucht in uw huis, terwijl het voorkomen van schimmel, meeldauw, schimmel, en andere allergenen van het nemen van permanent verblijf en prolifererende snel in de ene plaats waar je moet zich veilig voelen en gezond. Soleus of Danby ontvochtigers zijn uw beste keuzes. Prijs punten variëren qua grootte en vermogen, maar het moet niet moeilijk voor u om iets te beginnen bij 150€ te vinden.
  2. Sluit de ramen thuis wanneer u weg bent. Elke dag voor het vertrek naar het werk, bij het boodschappen doen, en als er niemand is thuis gelaten, sluit alle vensters te houden allergenen of op zijn minst deze minimaliseren van uw huis. Uw huis zal benauwd toen je thuis komt, maar die gemakkelijk kan worden opgelost door het inschakelen van de airconditioner voor een korte periode van tijd voor het openen van de ramen weer.
  3. Wekelijkse Wijzig uw lakens. Het maakt niet uit hoe vaak u stof of schoon, allergenen zal je lakens met jullie delen, zodat het witwassen van je lakens in wekelijkse.
  4. Laat uw matrassen genieten van de zon. Wilt u een zeer betaalbare en natuurlijke manier van desinfecteren van uw matrassen? Neem het uit en laat het genieten van de warmte van de zon. Doe dit wanneer de zon op zijn helderst. Door dit te doen zal niet alleen desinfecteren de vezels, maar ook doden de allergenen en huisstofmijt zich vastklampen aan het.
  5. Vacuüm en sweep dagelijks. In het voorjaar en de zomer, verwachten dat uw huis aan een mooie kandidaat voor alle soorten van allergie-inducerende crawlers die onzichtbaar zijn voor het blote oog zijn. Houd deze peskies uit uw huis door met een stofzuiger tapijten en vegen onder het tapijt ook.
  6. Gooi je kleren in een plastic zak na gebruik. Je weet niet wat je te brengen in uw huis van buiten. Om ervoor te zorgen dat deze niet in je kleren en de verspreiding bestuiven in de muren of de droge wasmand, zou het het beste zijn om gebruikte kleding te houden in een plastic zak voor het witwassen van later.
  7. Houd uw schoenen buiten tot .... Je bent klaar reinigen van de zolen van je schoenen en vegen alles op alvorens of het opslaan van deze in uw huis.
  8. Houd een oogje op het weerbericht. Het kan extra veel wind op bepaalde dagen, zodat bij te houden van het weer in uw omgeving, zodat u kunt dienovereenkomstig te bereiden.
  9. Onderhoud uw tuin. Lente en zomer zijn bestuiving seizoen. Hark de bladeren in de tuin en het water de bodem om bugs, stof en pollen te minimaliseren.
  10. Voorraad op allergie medicijnen, maar .... Alvorens dit te doen, raadpleeg dan uw arts en krijgen een recept. Gooi medicatie in uw kast die er is al van vorig voorjaar en de zomer.

Voorjaar en de zomer wordt verondersteld om van te genieten en gevierd. Als u deze suggesties en besluit over deze, zult u aanzienlijk verminderen van de kans op het krijgen van allergieën.