E2h

Hoe u veelvoorkomende neurologische aandoeningen te identificeren

De hersenen is iets wat we soms voor lief nemen

De hersenen is iets wat we soms voor lief nemen. Soms stopt op slechts goed functioneert. Want het is het hoogste deel van ons zelf, het hoogste niveau aangesloten op vrijwel alles wat we hebben, neurologische aandoeningen zijn moeilijk te genezen. Hieronder vindt u de meest voorkomende aandoeningen die zijn teistert de mensheid.

  • Stroke - Een beroerte gebeurt wanneer het bloed gaan door de hersenen is direct gestopt, en dit zal de hersencellen niet meer in hun functioneren. Wanneer dit gebeurt, wordt de juiste hoeveelheid zuurstof niet worden weergegeven naar de hersenen. Het bloed stilstand kan gebeuren als slagaders van de hersenen te smal geworden en de oorzaak verstoring. Multiple sclerose kan voordoen, dat betekent aderverkalking, wat kan leiden tot hersenbeschadiging. Het kan ook worden veroorzaakt door bloedstolsels van het hart leidt tot stolling in het hersengebied. Medische onderzoeken tonen aan dat mensen sterven aan een beroerte bijna net zo vaak als gevolg van kanker.
  • De ziekte van Huntington - Mensen met ziekten zoals dit kan gaan voor 35 jaar, maar het eindigt altijd in de dood. Klinische bevindingen tonen aan dat dit te wijten is aan genetica. Zelfs als een persoon is geboren normaal, kindergeneeskunde niet kunnen deze diagnose. Deze aandoening kan verschijnen later in het leven. Een symptoom van het hebben van de ziekte van Huntington is een gevoel van onbalans. De persoon heeft moeite met remmende beweging en niet in stabiel op je voeten. Wanneer deze volledig wordt geblazen, zou het de persoon niet in staat om te spreken en moeite met eten of drinken hebben.
  • Ziekte van Parkinson - Artsen vinden deze ziekte moeilijk te diagnosticeren, en ze moeten een aantal tests en hersenscans doen om te zorgen dat het niet een andere ziekte. Dit wordt gekenmerkt door een beving in de ledematen en andere delen van het lichaam of inflexibiliteit, traag in beweging, en onvermogen om te zitten of te staan correct. Als het duurt langer in het lichaam, kan dit leiden tot blijvende invaliditeit van het niet kunnen om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren. Volgens medische tijdschriften, dit treft meestal mensen die sloeg de leeftijd van vijftig en ouder.
  • De ziekte van Alzheimer - is een ziekte die maakt dat mensen verliezen hun geheugen, zelfs vergeten hun dierbaren. Mensen het verzorgen van mensen met de ziekte van Alzheimer moeten soms een achtergrond in de kindergeneeskunde hebben omdat wanneer het te zwaar, zou kunnen leiden tot senioren gedragen als kinderen. Deze ziekte schade hersencellen genoeg zijn om hun denken en de manier waarop zij handelen ten opzichte van anderen beïnvloeden. Er is geen medicijn voor, maar continu onderzoek wordt gedaan.
  • Epilepsie - Dit veroorzaakt stuiptrekkingen. Een persoon die lijdt aan epilepsie kan gewoon naast je en het volgende wat je weet dat ze op de grond hebben van aanvallen te staan. Dit wordt veroorzaakt door de plotselinge energie en elektriciteit in een deel van de hersenen dat een onbalans veroorzaakt. Het kan ook worden veroorzaakt door overmatige vermoeidheid en stress.
Hoe u veelvoorkomende neurologische aandoeningen te identificeren. Stroke - een beroerte gebeurt wanneer het bloed gaan door de hersenen is direct gestopt.
Hoe u veelvoorkomende neurologische aandoeningen te identificeren. Stroke - een beroerte gebeurt wanneer het bloed gaan door de hersenen is direct gestopt.

Neurologische aandoeningen zijn iets dat meestal niet in staat zijn om te genezen. De diagnose vroeg kan nuttig zijn, zodat preventieve maatregelen kunnen worden genomen. Studies worden gedaan om meer te weten over elke ziekte. Hopelijk een dag, kunnen al deze verwijderd worden door popping een pil.