E2h

Hoe tot 3 kilo te verliezen in een week

Er zijn vele redenen waarom vrouwen willen een aantal kilo te verliezen in een week. Of, zodat u om te passen in uw favoriete jurk die u niet meer kunt dichtritsen, of ter voorbereiding van een zomer vakantie aan de kust waar je moet een bikini te dragen, hier zijn enkele stappen om u te helpen te verliezen gemakkelijk drie pond, in slechts een week.

  • Voeg meer activiteiten. Allereerst, probeer om meer activiteiten te integreren in je dagelijks leven. Als u werkt, is de kans groot dat u op kantoor de hele dag. Er zijn echter manieren om kunt u een aantal calorieën te verbranden, zelfs terwijl u werkt full-time. In plaats van het rijden van de bus naar het werk, of in plaats van het rijden zelf te werken, moet je gewoon lopend naar het werk of de fiets te rijden. Wandelen of de fiets in een rustig tempo zal je niet breken zweet, wat betekent dat je niet nodig hebt om uw kleding te veranderen als je eenmaal in het kantoor. Alles wat je nodig hebt is om wakker te worden een beetje eerder, zodat u meer tijd om te reizen hebben.
  • Verwerk oefeningen in uw routine. Probeer vervolgens basisoefeningen zijn thuis of terwijl in het kantoor. Als je zit in de voorkant van uw computer op kantoor de hele dag, moet u overwegen een aantal been oefeningen die je kunt doen terwijl je zit. U kunt bevestigen gewichten aan je benen en duw hem met behulp van je benen. Je kunt eigenlijk dit doen terwijl je zit en te typen op uw computer. Of neem een vijf minuten pauze na enkele uren van het werk en doe wat jumping jacks of een squats.
  • Vroeg slapen. Zorg ervoor dat u vroeg slapen tijdens de hele week als u de drie kilo's te verliezen. Laat opblijven maakt mensen het gevoel dat ze gewicht verliezen, omdat ze meer calorieën verbranden. Maar als je laat blijven up, je drinkt meer koffie en energiedrankjes. Gewoon zwarte koffie is relatief laag in calorieën, maar bij het toevoegen van de suiker, de creamer, en de melk, wordt het een calorierijke drank. Hetzelfde geldt voor energy drinks, die meestal hoog in calorieën om u gevoed gedurende de nacht. In plaats van het laat opblijven, gewoon slapen en te rusten. Het zal u toelaten om wakker te worden eerdere volgende dag zonder het gevoel te hongerig.
  • Wegsmelten het vet. Een andere makkelijke manier om gewicht te verliezen is door het smelten van het uit je lichaam. Doe dit door een bezoek aan een spa in uw buurt en het nemen van een paar minuten om te ontspannen en tot rust komen in de spa of het stoombad. Stomen is eigenlijk een effectieve manier om overtollige calorieën los in het lichaam. Als het lichaam opwarmt, verbruikt meer calorieën.

Tot slot

Hoe tot 3 kilo te verliezen in een week. Voeg meer activiteiten.
Hoe tot 3 kilo te verliezen in een week. Voeg meer activiteiten.

Tot slot, probeer minstens dertig minuten joggen besteden per dag. Jog op plaatsen die je leuk vindt, zoals een vertrouwde en kalmerende parcours, of in uw favoriete park, zodat u niet het gevoel dat joggen is gewoon een andere taak die u wilt uitvoeren. Met deze stappen en de juiste voeding, bestaande uit niet meer dan 2000 calorieën, moet u in staat om drie pond in een zo kort mogelijke tijd te verminderen als een week.