E2h

Hoe te voorkomen dat het gebruik decongestiva

Decongestiva zijn medicijnen die verstoppen neuzen verlichten en komen in de vorm van capsules, sprays en siropen. Terwijl ze zijn een populaire remedie, zijn decongestiva bekend dat bijwerkingen, zoals slapeloosheid, hyper-zuurgraad en veranderingen in het gedrag te hebben. Als u wilt dat een veiligere, meer natuurlijke alternatief voor decongestiva, zal dit artikel je helpen.

Hier zijn manieren om te voorkomen dat met behulp van decongestiva:

Hoe te voorkomen dat het gebruik decongestiva. Steam.
Hoe te voorkomen dat het gebruik decongestiva. Steam.
  • Steam. Hydrotherapie is een effectieve manier om neuzen ontstoppen, met behulp van een verstuiver of een eenvoudige kokend water om slijm collectie te verminderen. Bedek uw hoofd en het bekken van water met een handdoek om de stoom verzamel langzaam ademen door je neus. Het toevoegen van een aantal eucalyptus olie in het water kan zelfs geven u een aangenaam, koel-ervaring als je declog. Let op bij het werken in de buurt van kokend water, en bescherm uw kinderen tegen brandwonden als je ze bloot aan hydrotherapie.
  • Pepper. Deze pittige specerij is effectief decongestivum, of geconsumeerd in soep vorm, gegeten in een Mexicaanse stijl banket of gewoon gekauwd rauw. Het bevat capsaïcine, een organische chemische stof die hotness dat dwingt het lichaam om slijm los om uw sinus te verlichten verleent. Wees voorzichtig dat u uw ogen wrijven na het hanteren van peper.
  • Oregano. Dit kruid bevat flavonoïden en terpenen die fungeren als decongestiva.
  • Tomaat. Bij verhitting tomatensap, knoflook, citroensap en hete saus, kunt u een vervelende plantaardige thee die je zullen helpen je om met verstopte sinussen. Sip het langzaam, laat het warm de achterkant van je keel, snuif de rook, en verwarm de volledige effect te krijgen. Veel kruiden therapeuten raden deze thee therapie als een natuurlijke decongestivum.
  • Water. Een goede hydratatie houdt uw slijm minder stroperig. Door het drinken van veel water of inname van het in de vorm van natuurlijk vruchtensap of bouillon, kunt u weg te spoelen de verstopping van uw luchtwegen.
  • Ui. Deze groente geeft natuurlijke decongestiva als je gesneden in het, op dezelfde organische chemicaliën die water je ogen als je schillen. Diep inademen plakjes, inslikken rauw, of meng het met soep of salade.
  • Mandarijn oranje. Niet alleen mandarijntjes vitamine C bevatten waardoor bestrijden verkoudheid, bezit ook een natuurlijke decongestivum genoemd synephrine in grotere hoeveelheden in vergelijking met andere soorten citrusvruchten.
  • Knoflook. Het verlichten van verstopte neuzen is een van de vele helende eigenschappen van knoflook. Kauwen op een kruidnagel of twee van deze specerij geeft effectieve verlichting. U mag steile in honing voor een paar uur naar de stekende smaak te bestrijden.
  • Kippensoep. Soep bereid van echte pluimvee is effectief in het verlichten symptomen van verkoudheid, zoals een verstopte neus. Door snel bewegende het slijm door je luchtwegen, duurt de koude virus uit de buurt van uw gevoelige neus voering.

Je mag verstopte neus verder te voorkomen tijdens het winterseizoen door te leven in een vochtige woning. Het koude weer heeft de neiging te bevriezen van de waterdamp in de lucht, het creëren van een droge atmosfeer die je neus irriteert en dwingt je lichaam om te scheiden slijm. Door het bedienen van een luchtbevochtiger in uw kamer, keert u terug de normale vochtigheid aan uw directe omgeving en ontlasten uw sinus op zijn beurt. Zorg ervoor dat u uw luchtbevochtiger in goede werkende staat gedurende de winter.