E2h

Hoe te superlijm uitstappen uw huid

Super lijm is zeer behulpzaam bij vele projecten en wordt vaak gebruikt voor de bouw en reparatie doeleinden. Het is zeer belangrijk dat men de praktijk uiterst voorzichtig bij het hanteren van dit product, zoals superlijm niet alleen lijm houtwerk of andere materialen bij elkaar, het kan net zo effectief lijm samenstellen van uw huid op een oppervlak zo goed! Als dit er met je gebeurd, weet hoe je effectief superlijm te krijgen van je huid:

Probeer niet om uw huid te dwingen van de lijm. Deze meest waarschijnlijk niet zal werken, en het kan scheuren en scheuren je huid, naast.

Hoe te superlijm uitstappen uw huid. Probeer niet om uw huid te dwingen van de lijm.
Hoe te superlijm uitstappen uw huid. Probeer niet om uw huid te dwingen van de lijm.

Heeft iemand de voorbereiding van de materialen voor u. De beste materialen te gebruiken om superlijm te ontbinden, zijn de volgende: water, zeep en op basis van aceton nagellak remover (of gewoon aceton).

Gebruik eerst de beste oplossing. Om superlijm uit je huid, is het belangrijk dat je handelt heel, heel snel voordat de lijm regelt inch U moet proberen de beste aanbevolen oplossing: de op basis van aceton nagellak remover, of als u aceton bij de hand, je zou kunnen gebruiken dat ook.

Gewoon van toepassing aceton om het getroffen gebied

Gewoon van toepassing aceton om het getroffen gebied. Je kon giet het onverdund, of gebruik wattenstaafjes toe te passen. Aceton is effectief in breken cyanoacrylaat, een component van super lijm. Na enkele minuten van behoedzaam te wrijven de aceton op het getroffen gebied, moet de lijm eraf.

Zoveel mogelijk, proberen om de aceton met mate te gebruiken, omdat het zou kunnen het materiaal dat u gelijmd op beschadigen.

Je moet ook niet vergeten dit: geen aceton in de buurt van uw ogen, neus, lippen, of in de buurt gebroken, gewonde huid of zeer gevoelige huid.

Ken van alternatieven. Als de superlijm krijgt op gevoelige gebieden zoals uw ogen, neus, lippen of in de buurt gewonde of zeer gevoelige huid, je kon warm water en zeep of margarine te gebruiken in plaats van de aceton.

Gewoon van toepassing aceton om het getroffen gebied. Heeft iemand de voorbereiding van de materialen voor u.
Gewoon van toepassing aceton om het getroffen gebied. Heeft iemand de voorbereiding van de materialen voor u.

Spoel het getroffen gebied met warm water en zeep, en wrijf zachtjes totdat het loskomt. Margarine kan ook worden toegepast op het getroffen gebied in plaats van water en zeep.

Als u plaatste de lijm op je oogleden

Als u plaatste de lijm op je oogleden, probeer niet om je ogen te sluiten. Begrijpelijk, kan dit uw reflex, maar probeer je best om op te treden tegen dit instinct. Houd je ogen open, en dan afspoelen met water gedurende 15 minuten. Laat iemand om medische hulp voor u te zoeken meteen.

Als u gelijmd uzelf op een bepaald oppervlak

Als u gelijmd uzelf op een bepaald oppervlak, kan het nodig zijn om te werken met het oppervlak ook. Bijvoorbeeld, als je vast kwam te zitten op een regelmatige oppervlak en u in staat waren om los te komen jezelf, moet je ook aanklagen dat u probeert om de resten te verwijderen op het oppervlak. Als de lijm op de gewone weg, zoals een aanrecht, een tafel of een vloer, zou je nodig hebt om aceton opnieuw te gebruiken op, en gebruik vervolgens de fysische en mechanische middelen om de lijm wrikken uit: je zou kunnen borstelen, schraap het, of zand het weg. Als u per ongeluk een aantal super lijm plaatsen op glas, maar laat deze in het water totdat je voorzichtig los te wrikken uit elkaar.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn de stappen voor u om te nemen als je nodig hebt om super lijm te verwijderen van uw huid. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!