E2h

Hoe te poison ivy vertellen van poison oak

Poison Ivy (wetenschappelijk bekend als Toxicondendron radicans) en Poison Oak (Toxicondendron Diversilobum) zijn twee planten die zowel onder de Anacardiaceae familie. Beide kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken terwijl hij zich fysiek aangeraakt. Veel mensen hebben een harde tijd differentiatie van de twee voornamelijk vanwege hun zeer verwarrende namen en bijna soortgelijke fysieke verschijningsvormen. Echter, deze planten zijn nauw verwante, maar ze hebben een aantal factoren die volledig verlossende ze van elkaar te onderscheiden. Neem de tijd om het echte verschil tussen deze twee planten die vaak worden verward leren. Met een zorgvuldige observatie en een scherp oog voor detail, zal je al snel snel ter plaatse hun verschillen. Lees verder om meer te leren.

Hoe te poison ivy vertellen van poison oak. Fysieke beschrijving.
Hoe te poison ivy vertellen van poison oak. Fysieke beschrijving.

1. Fysieke beschrijving. Er zijn een aantal onderscheidende factoren die deze twee planten. Hun uiterlijk varieert maar niet volledig hetzelfde.

  • Poison ivy. Deze bijzondere plant heeft bladeren die lijken op de vorm van amandelen en is meestal kleur groen (lichtgroen zijn jonge bladeren terwijl donkergroen zijn volwassen bladeren). Als het seizoen verandert vallen, zullen deze amandel-vormige bladeren verbazingwekkend om te zetten in een mooie heldere rode kleur. Bladgrootte is 3 - 12 cm. lang.
  • Poison eiken. Zijn naam wordt verklaard voor zijn bladeren. Als u eens een kijkje, zult u zien dat de bladeren zien er precies die graag in een eik-het is verdeeld in 3 en de bladgrootte is 3,5 tot 10 cm, een beetje kleiner dan die van de poison ivy. Het heeft een verscheidenheid van kleuren. De bladeren zijn helder groen in de lente, dan wordt het geel-groen in de zomer en tot slot, helder rood of roze in de herfst.

2. Habitat. U zult verrast zijn dat deze planten leven op verschillende locaties. Echter, zowel niet groeien in droge grond en een dessert zand. Zij liever in vochtige grond en milieu.

Poison ivy. Poison eiken.
Poison ivy. Poison eiken.
  • Poison ivy. Meestal kunt u zien dat deze planten verspreid in Noord-Europa. Dit geldt ook voor Canada, Mexico en alle staten in het Europa, behalve in Noord-Dakota.
  • Poison eiken. Deze plant is meer kieskeurig in termen van zijn leven habitat. U zal vooral zien dat deze giftige eiken in Zuid-Canada en Californië.

3. Effecten. Beide poison ivy en poison oak hebben dezelfde giftige effect voor de mens. Wanneer u deze toets, de eerste fase die je zult ervaren is ernstige jeuk. Het zal uiteindelijk zwellen (meestal veroorzaakt ontsteking) en vormen blaren herhaaldelijk bekrast.

Daar heb je het! Zie hoe gemakkelijk het is om te bepalen welke is Poison Ivy en welke is vergif eik? Zolang je zorgvuldig te lezen en te begrijpen deze stappen, kun je nooit fout gaan! Een ding is zeker. Beide zijn echt mooi. Je zal uiteindelijk het verschil zien tussen deze bedrieglijk giftige planten. Het kan echt verwarrend op het eerste, maar gewoon blijven oefenen om je oog te trainen ook. Vergeet niet, altijd heel voorzichtig zijn bij het omgaan met deze planten.