E2h

Hoe te oogspieren te ontspannen in zelfhypnose

Leven in een wereld waar je dagelijks gebombardeerd met talloze prikkels is ongetwijfeld stressvol. Van de vele prikkels die van invloed zijn op uw vijf zintuigen iedere dag, visuele prikkels te creëren de meeste stress op je ogen en hun spieren. De oogspieren zijn het slachtoffer van grote stress elke dag, niet alleen vanwege de noodzaak om dagelijks te gebruiken of vanwege de enorme hoeveelheid visuele informatie van buitenaf, maar ook vanwege de oogspieren 'gevoeligheid voor stress. Net zo gemakkelijk als u kunt benadrukken uw oogspieren, zodat u gemakkelijk ontspannen ze. Een manier om uw oogspieren te ontspannen is het uitvoeren van zelf-hypnose of autosuggestie oefeningen. Zelfhypnose is eenvoudig te beheren en kunnen u ook helpen ontspannen de andere delen van uw lichaam. Lees verder voor de stappen over hoe u uw oogspieren te ontspannen in zelf-hypnose.

Hoe te oogspieren te ontspannen in zelfhypnose. Voer de procedure uit waar u niet gestoord wordt.
Hoe te oogspieren te ontspannen in zelfhypnose. Voer de procedure uit waar u niet gestoord wordt.

Voer de procedure uit waar u niet gestoord wordt. De locatie moet zeer stil en bevorderlijk voor ontspanning. U moet enkelvoudige focus te bereiken, dus het is belangrijk dat je verblijf in een plaats die niet geeft je onnodige afleiding. Veel mensen vinden het nuttig om ontspannende muziek af te spelen op de achtergrond. De rustige muziek kan doen op zijn minst twee dingen: u verder helpen ontspannen en te overstemmen het omgevingsgeluid.

Ga rechtop zitten op een comfortabele stoel. Uw ogen moeten worden gesloten. Ga rechtop zitten met je schouders comfortabel ontspannen (niet verhoogd). Plaats uw handen en armen in een comfortabele positie en op een zodanige wijze dat niet zal vereisen dat u om ze te verplaatsen. Vermijd zittend op een stoel of op een manier die zal u verleiden om te slapen. Je kunt je rug op de rugleuning rusten, maar probeer niet te traag. Houd je voeten op de grond en niet je benen over elkaar. Als je je benen over elkaar, zal je beperken circulatie.

Concentreer je op je ademhaling. Dit is een zeer belangrijke stap omdat het versmalt je concentratie om slechts een item (dat wil zeggen, je ademhaling), die in feite is een essentieel kenmerk van hypnose. Haal diep adem door je neus. Adem langzaam door je neus. Houd je focus op je ademhaling. Na een paar momenten, zul je je bewustzijn van al het andere negeren in je periferie en uw focus zal gewoon op je ademhaling. Zodra u bij deze staat van bijzondere concentratie of enkelvoudige focus, is het tijd om het te leiden naar de oogspieren.

Ga rechtop zitten op een comfortabele stoel. Concentreer je op je ademhaling.
Ga rechtop zitten op een comfortabele stoel. Concentreer je op je ademhaling.

Visualiseer uw oogspieren. Voel de spanning en spanning in je ogen. Terwijl je inademt diep, visualiseren de krapte op uw oogspieren. Langzaam uitademen door je neus, terwijl het visualiseren van de dichtheid versoepeling van elke keer dat je uitademt. Visualiseer de stress en spanning in je oogspieren worden verzacht met elke diepe en langzame uitademing. Doorgaan "verdrijven" de spanning van uw oogspieren tijdens het in-en uitademen. Houd je focus op uw huid rond de ogen voor zo lang als je wilt of totdat je voelt dat de stress is verdwenen helemaal weg. Op dit punt, voelt u zich zwaarte in je ogen en kan eigenlijk niet gemakkelijk openen.

Langzaam uit te breken van de trance. U kunt dit doen door langzaam af te leiden je aandacht terug naar je ademhaling. Dan, langzaam laat uw perifere bewustzijn (dat wil zeggen, je bewustzijn van je omgeving) sijpelen in, je kunt beginnen met het opmerken van de muziek op de achtergrond. Sommige mensen noemen dit proces "terug te gaan naar de wereld", maar het is eigenlijk meer als "het terugbrengen van de wereld om je bewustzijn."

Zelfhypnose is een geweldige manier om uw oogspieren en andere delen van je lichaam te ontspannen. Het is eenvoudig uit te voeren omdat het niet de tussenkomst van een externe hypnotiseur. Echter, als je nog nooit gedaan zelf-hypnose voor, moet u regelmatig, zodat u kunt de procedure onder de knie te oefenen.