E2h

Hoe te massage te gebruiken om cellulitis te behandelen

Cellulitis is een diffuse ontsteking van diepe weefsels van de huid en de spier wordt gekenmerkt door symptomen zoals gezwollen, rood en warme huid, koorts, koude rillingen, hoofdpijn, snelle hartslag en pijn in het lichaam. Hoewel meestal in de huid van het gezicht en de onderbenen, een deel van het lichaam met huid die eerder gebroken door scheuren, sneden operaties en dergelijke, zijn gevoelig voor de ziekte.

Hoe te massage te gebruiken om cellulitis te behandelen. Neem contact op met uw arts.
Hoe te massage te gebruiken om cellulitis te behandelen. Neem contact op met uw arts.

Omdat cellulitis wordt veroorzaakt door bacteriën zoals Streptococcus en Staphylococcus penetreren door de huid, de typische behandeling antibiotica zoals penicilline, flucloxacilline of dicloxacilline afhankelijk van hoe ernstig de behuizing. Massage en acupunctuur, naast de inname van supplementen zoals vitamine C, wordt ook gebruikt om het immuunsysteem leidt tot een sneller herstel te stimuleren.

Dit artikel zal zich richten op hoe de massage te gebruiken als een behandeling voor cellulitis. Het uitgangspunt in gebruik massage samen met warm comprimeren en proces, cellulitis genezen is dat de lymfedrainage bevordert, waardoor het verwijderen van de bacteriën die zijn binnengekomen lichaam. Aangezien cellulitis kan ook veroorzaakt worden door slechte slechte circulatie, een massage kan het bloed te optimaliseren in het gebied van de ziekte.

  • Neem contact op met uw arts. Het is het beste om uw cellulitis te behandelen onder de strikte aanwijzingen van uw arts. Beslis niet dingen voor jezelf en laat uw arts weten als u gebruik wilt maken van de massage te maken voor uw cellulitis. Als een vuistregel, moet u niet gebruik maken van alternatieve behandelingen, zoals massages of er een actieve infectie aanwezig is in het gebied van de huid.
  • Zoek een ervaren massage therapeut. U kunt uw vrienden vragen om aanbevelingen, maar het is nog steeds het beste om uw arts te vragen om een aantal ervaren therapeuten opdat hij weten mocht.
  • Hier krijg je een massage. De focus van de massage zou moeten liggen op het zieke gebied. Het is best dat de olie die in de massage virgin kokosolie of andere oliën waarvan bekend is dat helende effecten.
  • Stop met het gebruik van massage als de cellulitis verslechtert. In geval van een toenemende roodheid en zwelling na de massage, is het het beste om de behandeling te staken en uw arts te vertellen over wat er gebeurd is. In het geval van koorts en koude rillingen, vragen dringende medische aandacht.
  • Bezoek regelmatig met uw arts. Eens in de twee weken een bezoek aan de dokter zou voldoende zijn om ervoor te zorgen dat uw ziekte geen complicaties heeft.
  • Drink supplementen. Naast de massage, moet je ook drinken zware doses supplementen zoals vitamine C, D, E en zink. De aanwezigheid van deze supplementen in je lichaam kan versnellen de regeneratie van de huid, waardoor uw herstel sneller. Bovendien zullen deze supplementen versterkt je immuniteit tegen ziekten en toxines.

Wederom is het belangrijk op te merken dat het gebruik van massage en alternatieve methoden om cellulitis behandeling, kan schadelijk zijn voor u als het niet onder leiding van de arts. Voorafgaand aan het nemen van alternatieve behandelingen, overleg te plegen met een erkende arts en vraag of de behandeling zal gunstig zijn voor uw zaak.