E2h

Hoe te loopneus verlichten

Het hebben van een loopneus geluid kan je er als Rudolph de rode neus rendieren. Het is ongemakkelijk en lelijk. Echter, een loopneus is uw lichaam manier van het vrijgeven van overtollige slijm in uw systeem en is een reactionaire reactie op allergenen en stof in de lucht.

Als u op zoek bent naar verlichting van uw lopende neus, probeer natuurlijke remedies voordat je gaat uit en neem een pil.

Hoe te loopneus verlichten. Gebruik een nettie pot.
Hoe te loopneus verlichten. Gebruik een nettie pot.
  • Snuit je neus. Als je neus voelt alsof er een slang in, ga je gang en verlichten de druk en blaas je neus. Gebruik een zachte doek en wrijf de neus ongeveer. Hierdoor zal de huid irriteren en kan roodheid, zwelling of zelfs peeling van de huid. Voorzichtig deppen op de huid in plaats van wrijven de neus krachtig met een zakdoek of toiletpapier.
  • Gebruik een Nettie pot. Reinig uit je neus met een Nettie pot. Deze kunnen worden gekocht bij uw plaatselijke apotheek. Sommige supermarkten voeren ook dit artikel of je kan het kopen online. Het is een eenvoudige plastic pot die lijkt op een kind speelgoed theepot. Vul het met warm water vermengd met een beetje zout water en giet de vloeistof in een neusgat. Buig naar voren op het aanrecht en draai je hoofd omhoog, zodat u kunt de uitloop plaatsen rechtstreeks op uw neusgat. Zoals je giet het water, zal het komen van het andere neusgat. Het is even wennen, maar je kunt het gedaan te krijgen en de effecten zullen zijn onmiddellijk. Er zullen aanwijzingen op de verpakking met illustraties die u kunt volgen.
  • Drink veel vitamine c. Vitamine C is aangetoond dat een persoon immuniteit verbeteren. In het koude jaargetijde, de belasting op het. Neem niet meer dan 500 mg per keer, maar je kunt zo veel als drie tot vier tabletten per dag. Als u verkouden bent, zal het helpen versnellen je herstel, vooral als je het met Echinacea.
  • Gebruik aromatherapie oliën. Eucalyptus en pepermunt olie is aangetoond dat een rustgevend effect op de nasale passages hebben. Steek een oliebrander en een paar druppels van de olie om het aroma in de kamer diffunderen. U kunt ook gebruik maken van menthol, of zoek een bad wassen geformuleerd met menthol om uw loopneus verlichten.
  • Neem medicatie voor uw allergie. Als je neus loopt uit de hand als gevolg van seizoensgebonden allergieën, dan moet u uw medicatie te nemen om te helpen de symptomen te verlichten. U kunt ook uw blootstelling aan pollen, stof en andere allergenen op uw allergische symptomen te minimaliseren.

Als uw loopneus wordt veroorzaakt door een koude

Als uw loopneus wordt veroorzaakt door een koude, dan moet je niet vergeten dat er geen remedie voor de verkoudheid. Elke medicatie zal alleen helpen verlichten van de symptomen en niet echt genezen uw koud. Als het koude en griep seizoen, zorg ervoor dat uw immuniteit is en raak uw ogen en neus om eventuele virussen te voorkomen. Als u de juiste zorg voor jezelf, moet je niet een loopneus of nog andere symptomen.