E2h

Hoe te leven met leukemie en lymfoom

In de Europa worden miljoenen mannen en vrouwen uit alle leeftijdscategorieën gediagnosticeerd met leukemie en lymfoom en andere via bloed-gerelateerde ziekten. Personen die ziek zijn met deze gevreesde ziekten ervaren emotionele en mentale druk, dus moeten ze goed omringd met hun familie en vrienden. Kanker specialisten en ander medisch personeel moet ook beschikbaar zijn voor leukemie en lymfoom patiënten.

Hoe te leven met leukemie en lymfoom. Let op de medische voorzieningen en gezondheidsprogramma's die zijn gelegen in uw omgeving.
Hoe te leven met leukemie en lymfoom. Let op de medische voorzieningen en gezondheidsprogramma's die zijn gelegen in uw omgeving.

Hier zijn verschillende manieren over hoe om leven gemakkelijker te maken voor personen die lijden aan lymfoom, leukemie en andere bloed-gerelateerde ziekten.

  • Let op de medische voorzieningen en gezondheidsprogramma's die zijn gelegen in uw omgeving. Oncologen en gespecialiseerde medische personeel is opgeleid om u te voorzien van gegevens over leukemie en lymfoom. Ze zijn ook uitgerust met voldoende kennis over hoe je kunt omgaan met deze bloed-gerelateerde ziekten. Voor een, is er de leukemie en lymfoom Society met meer dan 250 lokale Family Support Group eenheden in de Europa. De organisatie wil zoeken naar alternatieve behandelingen en geneesmiddelen voor leukemie, lymfoom, non-Hodgkin en ziekte van Hodgkin.
  • Vraag eens rond of zoeken op het internet om te zoeken naar klinisch onderzoek tests. Dit zijn medische tests die gericht zijn op het analyseren van de symptomen en het zoeken naar mogelijke behandelingen voor lymfoom, leukemie en andere bloedziekten. Er is het National Cancer Institute (NCI) onder de National Institutes of Health (NIH), de grootste door de staat gefinancierde onderzoeksinstituut in de Europa. NCI houdt voornamelijk medisch onderzoek en klinische proeven op verschillende soorten kanker, waaronder leukemie, lymfoom en andere via bloed-gerelateerde ziekten. NCI's doel is om de financiering van openstaande oncologen, medisch specialisten, wetenschappers en onderzoekers die van studies op de genoemde ziekten.
  • Praktijk een gezonde levensstijl door eerst het behoud van een positieve houding. Dit helpt enorm bij het verbeteren van uw immuunsysteem. Ook voedingssupplementen en vitamines om je energie en uithoudingsvermogen te behouden. Zorg ervoor dat u met professionele voedingsdeskundigen discussiëren over de juiste aard van de voeding voor uw gezondheidstoestand. Voor meer tips en informatie over hoe een gezonde voeding en levensstijl hebben, kunnen kankerpatiënten en hun naasten proberen overleg met de Europese Dietetic Association.
  • Zoek bronnen voor financiële steun. Het is erg duur om te onderhouden behandelingen van kanker en drugs. Kankerpatiënten en hun families die geconfronteerd worden met een dergelijke uitdaging kunnen zich wenden tot de staat en particuliere ondernemingen die financieringsregelingen aan te bieden aan de dekking van hun medische kosten. Voorbeelden hiervan zijn de Co-Pay Assistance Program en de medische en Prescription Dekking Programma's. Dit zijn programma's ontwikkeld om de financiële moeilijkheden van kanker slachtoffers en hun families te verminderen door middel van verschillende betalingsmogelijkheden te betalen voor behandelingen en geneesmiddelen.
  • Handhaven van een sterke ondersteuning voor kinderen. Het is een grotere uitdaging voor kinderen kankerpatiënten en hun families om te gaan met gevreesde ziekten. Kinderen hebben behoefte aan meer aandacht, en het zou helpen als ze omringd zijn met hun familie en vrienden die zullen laten zien liefde en begrip. Neem contact op met de Nationale Childhood Cancer Foundation (NCCF) voor meer informatie over hoe u adequate gezondheidszorg te geven voor kinderen met de diagnose leukemie en andere levensbedreigende ziekten.

Leer de meest recente behandeling alternatieven en drugs

Leer de meest recente behandeling alternatieven en drugs, maar ook tips over hoe te overleven en het verbeteren van de kwaliteit van leven van personen die aan grote crisis zoals kanker. Onderzoek doen en regelmatig praten met artsen en medisch specialisten over uw algemene gezondheid en vroegtijdige screening tests. Dit zal zeker helpen patiënten omgaan met elk type van kanker.