E2h

Hoe te krukken, wandelstokken en wandelaars kiezen

Krukken, wandelstokken en wandelaars zijn nuttige en effectieve tools voor de ondersteuning van mensen die hebben een harde tijd lopen. Om verwarring te voorkomen, krukken passen onder de oksel. Een kruk gaat helemaal op de grond, waardoor het een effectieve manier om te lopen als je niet kunt gewicht op uw been of voet. Het kan worden gemaakt van hout, metaal of aluminium. Canes zijn houten of aluminium stokken die mensen gebruiken om op te leunen tijdens het wandelen of opstaan. Dit wordt vooral gebruikt door ouderen en door iedereen die een slecht geval van artritis. Ten slotte, wandelaars zijn zeer licht, gesloten kaders met rubberen handgrepen en wielen / wieltjes die helpen de gehandicapten om zo eenvoudig mogelijk te lopen. Het kiezen van het juiste gereedschap voor u, of voor je vriend kan een beetje lastig. Natuurlijk zou u alleen het beste voor uw geliefde die is de reden waarom je nodig hebt om heel voorzichtig zijn bij het selecteren van. Voor meer informatie over hoe u krukken, wandelstokken en wandelaars kiezen, hier zijn enkele eenvoudige stappen die u gemakkelijk kunt volgen.

Hoe te krukken, wandelstokken en wandelaars kiezen. De meest effectieve manier om dit te doen is om eerst contact op met een therapeut of een orthopeed.
Hoe te krukken, wandelstokken en wandelaars kiezen. De meest effectieve manier om dit te doen is om eerst contact op met een therapeut of een orthopeed.
  1. De meest effectieve manier om dit te doen is om eerst contact op met een therapeut of een orthopeed. Zorg ervoor dat u eerst bellen en een afspraak maken. Aarzel niet om te vragen over wat de juiste soort van lopen hulpmiddel dat het beste kunnen helpen u of uw geliefde. Laat ze meet je lengte en gewicht. Zo kunnen zij in staat zijn om het apparaat door het formaat van deze correct maximaal comfort.
  2. Je moet ervan bewust zijn dat er verschillende soorten van krukken en wandelstokken. Het is belangrijk dat u de voor-en nadelen van elke soort te leren kennen. De houten type is de goedkoopste. Het is echter een beetje zwaar en het is niet zo stevig in vergelijking met aluminium, dat zeer licht en duurzaam. Dit is uiterst handig als u een harde tijd met je hand greep.
  3. Bij het selecteren van een stok, zorg ervoor dat je rekening houden met de aard van uw gebruikelijke schoeisel. Dit is vooral nuttig voor vrouwen. Kies een stok die u gemakkelijk kunt aanpassen, afhankelijk van de hoogte van uw schoenen.
  4. Zoals voor wandelaars, twee soorten zijn direct beschikbaar voor uw behoeften. Degenen met wielen zorgen voor eenvoudiger mobiliteit, maar kan een beetje onstabiel bij het eerste gebruik. Wandelaars met wielen moet meer energie te gebruiken maar zijn stabieler.
  5. Het is zeer aan te raden dat u vertrouwd bent met uw wandel-apparaat. Zo niet, raadpleeg dan onmiddellijk uw arts voor aanpassingen.

Deze stappen zijn zeer effectief en kan je enorm helpen in het kiezen van de juiste ondersteunende wandelen tool. Denk er altijd aan om direct te kijken bij het gebruik van deze apparaten. Bij het aanpassen van uw rollator, is het belangrijk dat uw ellebogen licht gebogen zijn en de hoogte van uw pols moet hetzelfde zijn als de handgrepen. Als je uiteindelijk comfortabel voelen, dan heb je met succes gekozen voor de perfecte tool om u te helpen bij het lopen. Vergeet niet, haast je niet als je in het selectieproces. Veel succes!