E2h

Hoe te herstellen van roux - en - y gastric bypass operatie

Maag-bypass operatie wordt uitgevoerd om de maag kleiner en het eten bypass deel van de dunne darm te zorgen dat u een vol gevoel sneller, waardoor je minder eet en ertoe leiden dat u om gewicht te verliezen. Deze operatie wordt aanbevolen voor patiënten met een body mass index van veertig en hoger. Andere voorwaarden voor het aanbevelen van een maag-bypass operatie is als je niet in staat zijn om gewicht te verliezen door alle mogelijke methoden en je leven wordt bedreigd door je gewicht.

De meest voorkomende maag-bypass operatie wordt uitgevoerd vandaag Roux-en-Y gastric bypass operatie. Hierbij de procedure waarbij de maag kleiner met behulp van nietjes of bevestigen van een plastic band rond het bovenste gedeelte van de maag om een zakje te maken. Deze kleinere maag wordt dan gekoppeld aan het middelste deel van de dunne darm zonder daarbij de rest van de maag en het bovenste deel van de dunne darm. Dit dwingt je om slechts een klein deel van uw normale maaltijd te eten als de kleine maag zal snel vol en minder calorieën worden opgenomen als het eten maar langs een klein deel van de dunne darm, waar de vertering en opname van voedingsstoffen plaats. Het eten gaat snel in de richting van de dikke darm waar het zal worden afgebroken en uitgescheiden.

Recuperatie van Roux-en-Y chirurgie is een lang proces dat zorgvuldig toezicht en beheer nodig heeft. Uw wond kan een grote voor een open procedure of een kleine incisie zijn als de operatie maakt gebruik van een laparoscopische benadering. Hier zijn de stappen.

  1. U wordt verplicht om in het ziekenhuis te blijven van vijf tot zes dagen na open Roux-en-Y procedure. Het zal duren tot tien dagen voordat je kunt doen lichte activiteiten en tot zes weken duren voordat u zal worden toegestaan om wat licht werk te doen rond het huis. Je herstel zal afhangen van uw gezondheid en algemene conditie.
  2. Uw dieet is de belangrijkste factor om uw juiste herstel na een Roux-en-Y gastric bypass operatie. Je maag kunnen alleen een paar gram van voedsel op enig moment. U mag alleen heldere bouillon of soep te hebben tijdens de eerste dagen na de operatie.
  3. Als u weer meer kracht en uw conditie stabiliseert, mag u een vloeibaar dieet met een bredere selectie van lage suiker, weinig vet, weinig calorieën soepen en andere vloeistoffen. Dit dieet moet worden gevolgd voor de komende vier tot vijf weken.
  4. U zult dan overstappen naar de met zachte eiwitrijke voedingsmiddelen, zoals zacht fruit, groenten, granen en vlees. Je moet goed kauwen alvorens door te slikken alles hen. Wacht tot het voedsel om zich te vestigen op uw kleine maag gedurende ongeveer dertig minuten voor het drinken een vloeistof. Het toevoegen van vloeistof aan de kleine maag direct na het eten zal ertoe leiden dat u pijn en zelfs uw braaksel. Je moet ook onthouden van het hebben van snoep in deze periode om dezelfde redenen. Suikers zijn licht verteerbaar en bewegen te snel door het spijsverteringssysteem. Dit kan ertoe leiden dat u te zweten, trillen en duizeligheid ervaren. Je kan ook verhoging van hartslag en ernstige diarree kunnen optreden die zal zeer pijnlijk zijn voor je.
  5. Verbeter je nieuwe dieet met de vereiste vitamine-en mineralensupplementen. Omdat er maar een paar vitaminen en voedingsstoffen uit de reguliere voeding die door uw lichaam geabsorbeerd na de Roux-en-Y chirurgie, aanvaarden het feit dat je nodig hebt om vitamine-en mineralensupplementen te nemen voor de rest van je leven.

Je moet beginnen lopen een paar dagen na de operatie

Hoe te herstellen van roux - en - y gastric bypass operatie. U wordt verplicht om in het ziekenhuis te blijven van vijf tot zes dagen na open roux-en-y procedure.
Hoe te herstellen van roux - en - y gastric bypass operatie. U wordt verplicht om in het ziekenhuis te blijven van vijf tot zes dagen na open roux-en-y procedure.

Je moet beginnen lopen een paar dagen na de operatie, maar mag niet tillen van zware gewichten. Volg alle richting en instructies die uw chirurg zal u met. Chirurgische wonden een lange tijd om te genezen. Wees geduldig als u doorgaat uw vooruitgang om terug te keren naar een normale manier van leven en een kleinere, trimmer u.