E2h

Hoe te eten vaak om gewicht te verliezen

Sommige mensen vragen zich af hoe het eten vaker daadwerkelijk zal u helpen om gewicht te verliezen. Natuurlijk zou je niet het eten van dezelfde hoeveelheid voedsel die u nu moet doen voor elke maaltijd, dit betekent gewoon dat je kleinere porties moeten eten vaker.

Hoe te eten vaak om gewicht te verliezen. Planning van de frequentie.
Hoe te eten vaak om gewicht te verliezen. Planning van de frequentie.

Planning van de frequentie
U wordt van plan 6 maaltijden per dag met ongeveer 2 tot 3 uur tussen elke maaltijd. Gebruik een planner om noteert u de exacte tijd dat je verondersteld om elke maaltijd te nemen. Dit zal moeilijk te passen in het begin, maar hecht de planning zal maken het meer een gewoonte dan een taak. De enige veranderingen die uw normale eten zal hebben, zijn tussendoortjes. Begin de planning met een ontbijt in de ochtend en dan een lichte snack voor de lunch. Lunch zal ook gevolgd worden met een snack in de middag en dan de laatste snack in de avond na het diner. Mensen die 's nachts en slapen overdag werken zullen beginnen met hun eerste maaltijd als ze wakker worden en plannen maaltijden en snacks na dat. Dit schema zal makkelijker te krijgen na de derde week en je hoeft niet te blijven kijken naar de klok niet meer.

Soorten voedsel te eten
De soorten voedsel dat je eet moet ook veranderen met de nieuwe eten schema. Er zijn soorten voedsel die u zullen helpen een vol gevoel en u voorzien van energie tot de volgende maaltijd. Neem meer groenten in uw dieet, groenten zijn een goede bron van vezels en het zal van uw calorie-inname. Kies groenten zoals broccoli, wortelen en selderij die zijn laag in calorieën. Inclusief eiwit voedsel aan de lijst van voedsel om te eten, omdat ze u kunnen helpen onderdrukken de eetlust en verminderen uw calorie-inname. Bonen, asperges, bieten, kool, kalkoen en kip zijn enkele van de voorbeelden van eiwit voedsel dat moet worden toegevoegd aan uw maaltijden.

Wat te vermijden
Blijf uit de buurt van frisdrank en andere gezoete dranken, in plaats drink meer water en natuurlijke vruchtensappen. Probeer te voorkomen dat snacken op junkfood en ze te vervangen door fruit en noten. Tijdens de maaltijden te vermijden verspreiden mayonaise op je eten alleen maar om het beter smaken. Mayonaise heeft een hoog vet-en calorie-inhoud die niet zal helpen gewicht te verliezen. Hetzelfde geldt voor boter, room en kaas die moeten worden vermeden.

Soorten voedsel te eten. Regelmatige lichaamsbeweging.
Soorten voedsel te eten. Regelmatige lichaamsbeweging.

Regelmatige lichaamsbeweging
Combineer je nieuwe dieet met regelmatige lichaamsbeweging om u te helpen gewicht te verliezen. Neem even de tijd van uw drukke schema om wat vetverbranding oefeningen te doen. U kunt dit doen een beetje stevig wandelen in de ochtend of als je thuis komt van het werk. Als u niet kunt vinden de tijd om te oefenen, dan werkt het in je dagelijkse routine bij zitten minder en opstaan meer. Neem de trap in plaats van de lift, zelfs voor een paar verdiepingen en het gebruik van een fiets als je nodig hebt om te gaan naar de winkel om boodschappen te doen.

Het handhaven van een solide eetschema en een gezond dieet zal u helpen gewicht te verliezen. Blijf bij de planning totdat het je normale routine.