E2h

Hoe te draadwormen te behandelen

Maden zijn de meest voorkomende parasitaire infectie in de Europe

Maden zijn de meest voorkomende parasitaire infectie in Europa. Elk jaar meer dan 40 miljoen mensen - vooral kinderen van 5 tot 10 jaar oud - zijn besmet met maden. Draadwormen leven meestal in de dikke darm. Zij zijn de grootte van een nietje en wit van kleur. 'S Nachts, vrouwelijke draadwormen laat de dikke darm en eitjes leggen rond de anus. Eieren zijn zeer klein en kunnen op beddengoed, ondergoed en elders overleven gedurende maximaal twee weken. Het belangrijkste symptoom van draadworm infectie is jeuk rond de anus.

Het is gemakkelijk te behandelen pinworms

Het is gemakkelijk te behandelen draadwormen. Na uw arts bevestigt dat u of uw kind draadworm infectie hebben, zal ze wordt een passende medicatie. Er zijn verschillende medicijnen beschikbaar, de meest populaire zijn albendazol (met de merknaam Albenza) en mebendazol (onder de merknaam Vermox). Een andere mogelijkheid is pyrantel (de merknaam Pin-X, Pin-Rid). Alle medicijnen worden genomen voor twee weken om herbesmetting te voorkomen met een overlevende eitjes.

Om effectief te behandelen draadwormen

Hoe te draadwormen te behandelen. Maden zijn de meest voorkomende parasitaire infectie in de europe.
Hoe te draadwormen te behandelen. Maden zijn de meest voorkomende parasitaire infectie in de europe.

Met het oog op draadwormen effectief te behandelen, moeten alle leden van uw gezin de medicatie, zelfs als ze geen symptomen hebben. De meest voorkomende manier om draadwormen is door slechte hygiëne en vanuit besmette oppervlakken, hoewel eieren kunnen ook worden ingeademd. Als kinderen hun achterste uiteinden krabben vanwege de jeuk veroorzaakt door draadwormen, eieren te krijgen onder hun nagels. Kinderen gemakkelijk passeren eieren rond tijdens het spelen op school, krijgen opnieuw geïnfecteerd door te bijten hun nagels en laat eieren rond door het aanraken van dingen. Dit is waarom het zo belangrijk dat u de gehele cursus van de medicatie.

Zelfs als u de behandeling van draadwormen met succes je nodig hebt om alle beddengoed wassen ten minste twee keer per week, dagelijks wassen ondergoed en nachtkleding, en schone knuffels, terwijl uw gezin is het nemen van de medicatie. Dit moet worden uitgevoerd voor de complete twee weken. Was uw handen na gebruik van het toilet en voor het eten. Zorg ervoor dat uw kinderen hun handen wassen als goed, en houden hun nagels kort. Omdat nagelbijten kan leiden tot herinfectie, leer uw kinderen niet om hun nagels te bijten.

Na pinworms behandeld is het belangrijk om verdere infecties. Om dit te doen moet je een goede handhygiëne te oefenen en uw kinderen te leren om hetzelfde te doen. Handen wassen is de beste methode om draadworm infectie te voorkomen. Het nemen van een douche in de ochtend helpt bij het elimineren elke draadworm eieren rond de anus, hetgeen zal bijdragen tot de waarschijnlijkheid van herinfectie te minimaliseren. Dagelijkse Wijzig uw kinderen ondergoed en zorg ervoor dat alle beddengoed, nachtkleding en ondergoed wassen met warm water en of dagelijks dweilen de vloer stofzuigen totdat u er zeker van de besmetting met succes is behandeld.