E2h

Hoe te decongestiva gebruiken om huisstofmijt allergieën te behandelen

Huisstofmijten zijn te vinden

Huisstofmijten zijn te vinden, zelfs in de schoonste huizen: in feite, een typisch huis met tapijt en met een goede verwarming en isolatie zijn in het bijzonder aantrekkelijk voor deze kleine insecten. Huisstofmijt allergieën veroorzaken symptomen zoals moeilijkheden met ademhalen als gevolg van overbelaste neus, en hoewel deze kan mild, het zou zeker interfereren met uw dagelijkse taken. Gelukkig voor over-the-counter decongestiva die speciaal zijn ontwikkeld om deze allergische reacties te bestrijden. Hier zijn enkele tips en richtlijnen om te onthouden als je wilt decongestiva gebruiken om huisstofmijt allergieën te behandelen:

  • . Raadpleeg uw arts Ten eerste is het zeer belangrijk dat u overleggen met uw arts met betrekking tot uw allergische symptomen, je kon eigenlijk al hebben ontwikkeld een geval van astma. Om u te helpen uw arts een diagnose, moet u documenteren uw symptomen, de tijden dat je ze hebt, en de plaatsen waar je meestal hebben ze. Uw arts moet ook aan het beste type van behandeling voor u op basis van uw symptomen en uw levensstijl.
  • Weet wat decongestiva doen. Decongestiva effectief verzacht verstopte neus veroorzaakt door verkoudheid of allergieën. Toen ze de zwelling te verminderen in de neusholtes, zou je in staat zijn om vrijer te ademen door de neus.
  • Ken uw opties. Decongestiva kunnen meestal worden genomen in pilvorm of in neusspray vorm. Er zijn ook vele merken beschikbaar, met over-the-counter rassen (zoals de algemene naam Diphenhydramine, Brompheniraminum en Clemastine) en receptplichtige varianten (Loratadine, Fexofenadine en Desloratadine).
Er zijn ook decongestiva dat antihistaminica bevatten. Antihistaminica worden gebruikt om de symptomen zoals een loopneus en niezen te behandelen. Als u zich deze symptomen samen met geblokkeerde neus, kunt u decongestiva kopen met antihistaminica. Nogmaals, raadpleeg dan uw arts over deze optie.
  • Weet hoe je moet het decongestivum nemen. Wees zeer zeker de decongestivum nemen zoals gespecificeerd; nooit verhogen doseringen, omdat dit zou kunnen leiden tot mogelijk schadelijke bijwerkingen. Het beste is om decongestiva te nemen met een vol glas water, direct na een maaltijd (of tussendoortje). Je moet ook voorkomen pletten of kauwen ze, je moet in plaats daarvan heel doorslikken, om zijn effectiviteit te maximaliseren.
  • Ken de mogelijke bijwerkingen. Decongestiva zijn over het algemeen veilig om te gebruiken bij het aanbevolen doseringen worden op de voet gevolgd. Echter, als uw lichaam zich aanpast aan de medicatie die u kunt ervaren bijwerkingen zoals hoofdpijn, verlies van eetlust, duizeligheid, constipatie en droge mond, onder anderen. Sommige van de meer ernstige mogelijke bijwerkingen zijn pijn op de borst, hoge bloeddruk, tremoren en hallucinaties. Zorg ervoor dat u uw arts te raadplegen onmiddellijk als je het gevoel een van deze symptomen.
  • Weet van andere waarschuwingen. Omdat decongestiva veroorzaken bloedvaten samentrekken, zijn mensen met een hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten of aandoeningen van de schildklier ontmoedigd van het nemen van deze medicatie. Ook zijn decongestiva bekend stimulerende dus het is best om te voorkomen dat ze als je gevoelig zijn voor angst aanvallen, of als u moeite met slapen.
Antihistaminica, aan de andere kant, slaperigheid, dus als je decongestiva nemen met antihistaminica is het best om hen tijdens de nacht.
Er is een probleem voor met het ingrediënt fenylpropanolamine die is gevonden in decongestiva en die hebben aangetoond dat de incidentie van een beroerte verhogen. Nieuwe decongestiva niet bevatten dit ingrediënt, zorg ervoor dat u reinigen van uw oude decongestiva en koop nieuwe om ervoor te zorgen dat u niet dit ingrediënt inname.

Daar heb je het

Hoe te decongestiva gebruiken om huisstofmijt allergieën te behandelen. Weet wat decongestiva doen.
Hoe te decongestiva gebruiken om huisstofmijt allergieën te behandelen. Weet wat decongestiva doen.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de belangrijke richtlijnen om te onthouden als u decongestiva gebruiken om huisstofmijt allergieën te behandelen. Voor een maximale effecten, zorg ervoor dat u stappen te ondernemen om huisstofmijt te verminderen in uw woonkamer, een aantal van deze stappen zijn stofzuigen vaak, het kopen van allergeen-proof covers voor uw kussens en bedden, en de aankoop van een ontvochtiger als je binnenshuis luchtvochtigheid hoog is.