E2h

Hoe te Beltone hoortoestellen schoon te maken

Beltone hoortoestellen zijn functioneel

Beltone hoortoestellen zijn functioneel. Ze zijn zeker verfijnd in ontwerp. Vanwege dat, je nodig hebt om ze te gebruiken met de grootst mogelijke zorg om te zorgen voor goed werkt voor een langere tijd.

Je moet begrijpen dat je uw hoortoestel bijna te dragen de hele tijd

Je moet begrijpen dat je uw hoortoestel bijna te dragen de hele tijd. Je zet de elektronische bedenken in je oren en het zit er om tegen de hitte, de vochtigheid, de olie, en de was. U kunt ook bloot aan een heleboel dingen - transpiratie, stof en andere elementen. Dus, reinigen elke dag wordt een noodzaak. Anders wordt uw hoortoestel gaat worden vies en de algemene prestaties kunnen worden aangetast. Hier zijn een aantal instructies over hoe u uw Beltone hoortoestel schoon:

Hoe te beltone hoortoestellen schoon te maken. Hier krijg je een papieren doekje of een droge doek.
Hoe te beltone hoortoestellen schoon te maken. Hier krijg je een papieren doekje of een droge doek.
  • Hier krijg je een papieren doekje of een droge doek. Gebruik het om uw Beltone hoortoestel schoon te vegen. Richten op het gehele oppervlak. Doe het grondig.
  • Bekijk uw hoortoestel. Kijk voor de specifieke deel dat gaat rechtstreeks in uw oor. Gebruik een zachte borstel om de was te verwijderen om het gedeelte. Borstel voorzichtig. Zorg ervoor dat de haren van uw penseel niet krijgen in de opening.
  • Kijk voor de microfoon ingangen. Herkennen als er vuil en vuil te verwijderen. Als je ziet wat, voorzichtig poetsen de overkant van de openingen.
  • Ga naar de batterijklep. Open het. Daarna kijken over de batterij. Is het lijken te zijn bruinig en / of groenig? Als dat het geval is, neemt u de batterij uit. Vervang het door een nieuw stuk.
  • Als u niet uw hoortoestel gebruikt, houden de batterijlade open. Dit kan zeer voordelig zijn. Voor een, kan het laten vocht drogen. Ook kan het de levensduur van uw batterij.
  • Bepaal of uw hoortoestel bevat een dunne buis. Er naar kijken. Normaal heeft vocht en / of was. Dus, ga dan naar het te verwijderen van uw hoortoestellen. Plaats uw ingeblikte lucht mondstuk direct in de buis. Daarna blazen. Dat moeten verwijderen van de vocht-en / of wax uit. Wanneer de buis is schoon geweest, installeert u deze weer snel.
  • Controleer of uw hoortoestel heeft een speciaal oorstukje. Als die er is, controleert u het oorstukje slang. U moet deze van de oorhaak van uw hoortoestel. Dan, voor te bereiden om het te wassen. Je kunt reinigen met een milde zeep en warm water. Nogmaals, kunt u vertrouwen op uw ingeblikte lucht mondstuk in het uitblazen van al het water uit de aangepaste oorstukje. Na dat, kunt u veeg het droog.
  • Onderzoek of uw hoortoestel kreeg een ontvanger draad. Als je er een ziet, controleer de koepel. Je moet veeg deze schoon. Zoek uit of je nodig hebt om op een nieuwe oorsmeerfilter. Het ligt direct onder de koepel.

Als u niet uw hoortoestel dragen 's nachts

Als u niet uw hoortoestel dragen 's nachts, op te slaan in uw droogset. Het kan helpen bij het drogen van vocht aan de binnenkant van het apparaat. Als je hoort welke fluiten, piepen, of als het geluid wordt steeds zwak is, onmiddellijk voorleggen aan een hoorzitting of verpleegkundige.