E2h

Hoe om vet gesneden uit uw dieet met voedsel substituten

Je hebt waarschijnlijk gezegd het aan jezelf duizend keer eerder

Je hebt waarschijnlijk gezegd het aan jezelf duizend keer eerder, maar nooit echt naar beneden om echt te doen. Ja, gaan op een dieet en het verliezen van gewicht kan moeilijk worden voor de meeste mensen. Tijdens het sporten kan blijken te zijn de beste en gezondste manier om het te doen, sommige mensen, ook voor u, kunnen hetzij geen tijd om een training te krijgen op een dagelijkse basis of te lui om het zweet te breken en weg te branden van de ongewenste calorieën. De realiteit is dat je daadwerkelijk kunt afvallen door simpelweg het veranderen van uw eetgewoonten. Het verminderen van uw inname van vet is een begin en hier zijn wat voedsel vervangers kunt u op overwegen in het vervangen van een deel van uw normale voeding.

Hoe om vet gesneden uit uw dieet met voedsel substituten. Je hebt waarschijnlijk gezegd het aan jezelf duizend keer eerder.
Hoe om vet gesneden uit uw dieet met voedsel substituten. Je hebt waarschijnlijk gezegd het aan jezelf duizend keer eerder.
  • Melk, boter en kaas. Volle melk, kaas en boter bevatten allemaal zware bedragen van het vetgehalte. Dit zijn voedingsmiddelen die je waarschijnlijk innemen op een dagelijkse basis en omdat deze zijn gezond voor je, je echt niet wilt stoppen met hen. In plaats daarvan kunt u omgehakt de vetten uit deze voedingsmiddelen door het verkennen van de alternatieven. Bijvoorbeeld, in plaats van volle melk, magere melk gaan. Voor boter, ga met de vetarme boter vervanger. Voor kaas, eet het niet-vet of magere kaas-producten. De smaak kan iets afwijken van het echte ding, maar het verminderd vetgehalte kan uw gewicht aanzienlijk veranderen in een meer positief licht.
  • Vlees. Kip, rundvlees en varkensvlees zijn enkele van de vlees die u verbruikt regelmatig. Hoewel deze kunnen zijn voor uw gezondheid bij te dragen als gevolg van het eiwit die het bevat, deze hebben zware vetgehalte ook. Een goede vervanger voor deze is vis zoals tonijn, zalm, en dergelijke. Dit betekent niet dat je moet snijden vlees van je leven. U kunt nog steeds eten vlees, maar misschien ga met de magere stukjes, die zonder de forse 10 tot 15 gram vet per portie. Bovendien gebruiken gezondere olie vervangt bij het koken van het vlees om het vetgehalte te verminderen ook. Dus, als je verlangen naar een hamburger, genoegen nemen met lean and mean gehakt om je vet te verlagen. Als je een hang naar hoek rundvlees, dan misschien genoegen nemen met de gezondere vervanger, corned tonijn.
  • Dessert. IJs, cakes, taarten, het zijn allemaal mesten vooral als de ingrediënten gemaakt met het veel vet. Om het vetgehalte te verminderen, maar nog steeds het beheer om uw zoete tand verzadigen, overweeg lappen op yoghurt of het eten van vers fruit. Deze zijn gezonder door minder vet-en suikergehalte.
  • Koken. De manier waarop je kookt je eten belangrijk is als goed. U zult willen weg te blijven van bakken uw voedsel. Een gezonder koken alternatief zou zijn om stoom, braden of bakken uw voedsel. Als gebakken voedsel is je vergif en je kunt echt niet zonder kunnen, zorg er dan voor om olie die minder vetgehalte moet gebruiken. Plantaardige olie is een goede soort bakolie gebruikt. Ook kunt u misschien vinden olieproducten die minder vetgehalte beloven ook.

Dit zijn enkele van de surrogaten die u kunnen helpen verminderen uw inname van vet. Deze alternatieven zijn niet een grote stap buiten de levensstijl die u gewend bent en het niet eens dat je moet weg te doen met elk type van voedsel u gewend bent ook. Technisch, alles wat je hoeft te doen is eten de alternatieven een keer in een tijdje. Meng het in uw levensstijl uw normale vetgehalte van ten minste te verminderen op een dagelijkse basis. Misschien eet een gezonder en vet gratis ontbijt, eet een vet-volledige lunch, en weer terug naar het dieet voor het diner.