E2h

Hoe om uw eigen yoga mat spuiten te maken

Yoga is een discipline die is geoefend voor eeuwen

Yoga is een discipline die is geoefend voor eeuwen. In Azië, yoga is niet alleen een vorm van oefening, maar is ook een vorm van meditatie die bedoeld is om de yoga-beoefenaar te verenigen met de eenheid van de wereld. Als je yoga beoefenen voor de gezondheid of voor meditatie, een van de tools die je nodig hebt is de yoga mat, die u zal voorzien van de ruimte uit te voeren van de verschillende yoga houdingen en posities. Hier is hoe u uw eigen yoga mat spuiten te creëren om te helpen uw mat schoon en ruiken fris te houden.

Hoe om uw eigen yoga mat spuiten te maken. Combineer de ingrediënten.
Hoe om uw eigen yoga mat spuiten te maken. Combineer de ingrediënten.
  1. Combineer de ingrediënten. U moet twee kopjes gefilterd water, drie eetlepels wrijven of isopropylalcohol, een kwart van een kopje gewone witte azijn, een theelepel van tea tree olie, en eucalyptus olie. Plaats al deze ingrediënten in een kleine kom en gebruik een kleine lepel om de ingrediënten te combineren. U moet dit doen voor ongeveer vijf minuten of meer, omdat het water en de olie zal niet gemakkelijk te combineren.
  2. Het toevoegen van geuren. Als u wilt geuren toe te voegen aan de yoga mat spuiten om uw mat ruiken fris en de geur van zweet dat in aanraking is gekomen met de yoga mat te neutraliseren, moet u kruiden die worden toegediend in de oplossing te gebruiken. Kies het kruid waarvan de geur je het meest. Lavendel, rozemarijn, roos, kaneel en vanille zijn enkele van de gemeenschappelijke kruiden die kunnen worden gebruikt, hoewel elke geurig kruid groeien in huistuin kunnen ook worden gebruikt. Droog de kruiden in een kamer uit de buurt van direct zonlicht voor een week of twee, en leg dan de bladeren of bloemblaadjes van de kruiden in de oplossing. Laat de kruiden te steil in de oplossing voor maximaal twee weken.
  3. Persen. Na twee weken, neemt de oplossing en gebruik een stuk kaasdoek de blaadjes en strengen blad dat in de oplossing te verwijderen. Sommige kleine deeltjes kan ook deel aan de fles van de container. Verwijder deze ook met behulp van de kaasdoek.
  4. Opslag. Zodra de yoga mat spray is voorbereid, kunt u deze opslaan in spuitbussen die beschikbaar zijn in toonaangevende supermarkten zoals K-Mart en Wal-Mart. Deze kosten meestal een dollar voor elke fles. U kunt verschillende yoga mat sprays met verschillende geuren van verschillende soorten kruiden. In dit geval, moet u deze op te slaan in aparte spuitbussen. Zorg ervoor dat u de flessen als yoga mat schoonmakers labelen, en bevestig de bepaalde geur aan elke fles.
  5. Gebruik. Om de yoga mat spray te gebruiken, moet u lichtjes spuiten in de formule op de yoga mat na elk gebruik. Laat de yoga mat te drogen in de open lucht voordat de mat wordt opgerold en opgeborgen.

Als je vrienden hebt die ook aan yoga, kunt u ook hen flessen van de yoga mat spuiten als geschenken. Genieten van yoga met aromatherapeutische geuren en een schone yoga mat is mogelijk door het creëren van je eigen goedkope en organische yoga mat spray.