E2h

Hoe om uw eigen maaltijdvervangende shakes

Het verliezen van gewicht is echt alles over vastberadenheid

Het verliezen van gewicht is echt alles over vastberadenheid, doorzettingsvermogen, en strategische planning. Je moet veranderen uw levensstijl, zodat u meer bewegen, en zodat je lichaam zal nemen in minder calorieën. Een van de strategieën die u zullen helpen te bezuinigen op onnodige calorieën is het nemen van maaltijdvervangende shakes. Deze shakes, gemaakt van gezonde ingrediënten, kan u voldoende vezels om u volledige en voldoende eiwitten te geven je energie. Deze shakes kunnen eenvoudig in de plaats van een lunch of diner, en hier zijn enkele van de basisstappen voor het maken van uw eigen maaltijdvervangende shakes:

Hoe om uw eigen maaltijdvervangende shakes. Selecteer of u uw schudden met behulp van natuurlijke ingrediënten.
Hoe om uw eigen maaltijdvervangende shakes. Selecteer of u uw schudden met behulp van natuurlijke ingrediënten.
  • Selecteer of u uw schudden met behulp van natuurlijke ingrediënten. Je kunt natuurlijk gebruik merken zoals Herbalife en Slimfast, waardoor het makkelijker voor u om uw shake te bereiden. Het probleem met dit, echter, is dat je misschien uiteindelijk de uitgaven heel veel over deze merken op de lange termijn. Het maken van uw eigen schudden uit natuurlijke ingrediënten is nog steeds de beste optie.
  • Weet recept # 1. Er zijn veel verschillende recepten die je zou kunnen proberen, maar men zal vragen om de volgende ingrediënten: 8 ounces (1 kopje) sojamelk, 2 eetlepels bruine suiker (je kan honing gebruiken als een gezonder alternatief), 1 eetlepel lijnzaad (massa) , en 1 eetlepel van een vloeibaar multivitaminepreparaat. Combineer al deze ingrediënten en doe ze in een blender tot ze glad. Sommige optionele ingrediënten die je zou kunnen toevoegen aan deze schudden omvatten ½ kopje bevroren aardbeien of ½ kop bevroren plakjes banaan.
  • Weet recept # 2. Een ander recept vereist de volgende: 8 gram rijst melk, 2 theelepels natuurlijke pindakaas, 1 theelepel unflavored havermout, wat aardbeien, wat bosbessen, 1 schep weipoeder (vanille), en 4 ijsblokjes. Combineer ze in de blender, mix tot een gladde massa, en serveer gekoeld. Dit is een geweldige schudden om te drinken na een training.
  • Weet recept # 3. Deze volgende recept is rijk aan eiwitten en is geweldig als je een bijzonder drukke agenda vooruit. U hebt het volgende nodig: ongeveer 3 gram melk, een eetlepel yoghurt, wei, ½ banaan, 1 theelepel natuurlijke pindakaas, ¼ schep proteïne poeder, een theelepel honing, een vrucht van uw keuze, en een paar ijsblokjes. Zet ze samen in de blender. U kunt ook proberen toe te voegen in een groot rauw ei in dit schudden, maar niet proberen deze als u een bijzonder gevoelige maag.
  • Weet recept # 4. Als je vooral dol op fruit, probeer dit recept: 8 gram melk, een middelgrote banaan, 1 kopje verse aardbeien, 1 kop geplette ananas (ongezoet), 1 eetlepel natuurlijke pindakaas, 1 eetlepel eiwit poeder, en een aantal ijsblokjes. Geheel meng ze in de blender.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de meest fundamentele en eenvoudigste recepten voor het maken van uw eigen maaltijdvervangende shakes. Weet wel dat je eerst moet overleggen met uw arts voordat u begint met dit soort dieet. Ook voor dit dieet om echt effectief in het helpen gewicht te verliezen, moet je het mengsel met voldoende beweging. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!