E2h

Hoe om te gaan van stress om te kalmeren

Het moderne leven is zo snelle

Het moderne leven is zo snelle. Het lijkt erop dat je altijd in haast. Je wilt altijd ergens in zo'n korte tijd. U wilt een heleboel dingen ogenblikkelijk te bereiken. Ook al heb je de luxe van tijd, lijkt het erop dat u altijd opraken van de tijd. Ironisch genoeg, hoe sneller je gaat, hoe meer je overweldigen jezelf. Je uiteindelijk het gevoel meer benadrukt. En stress, natuurlijk, uiteindelijk, krijgt in je. Hier zijn een aantal maatregelen over hoe u kunt gaan van wordt gestresst te kalmeren:

Hoe om te gaan van stress om te kalmeren. Zoek tijd om te vertragen.
Hoe om te gaan van stress om te kalmeren. Zoek tijd om te vertragen.
  1. Adem goed. Doe het langzaam en diep. Meer weten over de technieken die betrokken zijn bij het middenrif of buikademhaling. Kortom, deze technieken zijn eenvoudig. U kunt leggen je rug plat op de vloer. Dan verplaatst u beide handen recht boven het midden van je buik. Terwijl u in-en uitademen, proberen om u te laten buik op en neer gaan. Laat je handen testen of je buik is inderdaad stijgende en dalende goed. Als je eenmaal onder de knie hebben van de methode, kunt u naar het volgende niveau. U kunt al proberen te ademen terwijl zitplaatsen of staan. U kunt verwijzen naar beschikbare boeken in de bibliotheek of je kan gewoon zoeken op het net. Die ademhalingstechnieken kan de zuurstoftoevoer in uw bloed. Dat vraagt je hersenen te verminderen uw lichaam stresshormonen.
  2. Zoek tijd om te vertragen. Bel je beste vriend. Weet wat je de laatste tijd hebt gemist. Betaal uw buurman op bezoek. Vraag naar wat er in de vergadering van de laatste buurman vereniging. Deze eenvoudige activiteiten zodat uw endorfines vrij te geven. De release is nuttig in het verbeteren van uw gevoel van welzijn, zodat u de gelegenheid om te ontspannen en wat quality time te kalmeren.
  3. Ga voor gezond voedsel. Wanneer je kunt, vermijd deze zondige voedsel - gebakken en vette. Je moet ook weg te blijven van alcohol, cafeïne en suiker. Die voedsel keuzes kan het verhogen van uw lichaam interne warmte. De interne warmte leidt tot stress. Dus, natuurlijk, is het verstandiger voor u om te gaan voor vis, mager vlees, groenten, vers fruit, en veel koud water.
  4. Doe wat oefeningen. Oefenen kan een goede manier om je stress te verlichten zijn. Het hoeft niet lang en inspannend. In feite kan besteden ongeveer 20 of 30 minuten per dag ook het verbeteren van uw fysieke gesteldheid. Gewoon kies verstandig de aard van de oefening geschikt is voor uw levensstijl. U kunt ook proberen om wat meditaties voordat je dag. U mag wijzen vijf minuten van stille tijd. Dit kan zeker stellen onze dag tempo.
  5. Neem een duik. Ja, letterlijk nemen. Lang douches. Tijd doorbrengen in een jacuzzi. Dompel in een zwembad. Experts beweren dat het water sterk kan uw fysieke stress te verminderen. Het elimineert de negatieve "vibes".

Werken te hard of te snel kan je motiveren om beter te doen in je eigen professionele leven. Maar vergeet niet dat je ook aan uzelf verplicht om te kijken na uw prive-leven. Een evenwicht tussen werk en ontspanning. Je verdient het om een pauze te hebben.