E2h

Hoe om te bepalen of een supplement voor u werkt

Vaak de beste supplementen op de markt gaan niet-gerealiseerde omdat de mensen niet zeker weet hoe om te bepalen of hun supplement keuze is eigenlijk voor hen werkt. Denk maar aan de psychologie achter de marketing technieken van enkele van de grote namen supplement aanbieders. Zolang ze kunnen overtuigen om te beginnen proberen hun product, zelfs de geringste voordeel ten opzichte van die niets gedaan kan overtuigen de consument dat zij een aanvulling gevonden die werkt voor hen en dat het niet nodig is om de tijd en het geld te besteden voortzetting van hun zoeken. Hoe bent u te weten dat een nog betere aanvulling bestaat, tenzij je een manier om te meten hoe goed uw huidige toeslag werkt? Hier zijn enkele suggesties voor een methode van zelfevaluatie om te bepalen of een supplement voor u werkt.

Stappen om te bepalen of een supplement voor u werkt.

De beste manier om deze voorgestelde werkwijze te gebruiken is om een supplement proberen tegelijk. Als u niet individueel te proberen elk supplement, zal het moeilijk voor u om te bepalen welke aanvulling in een mengsel was degene die eigenlijk best voor je werkte. Zodra u een supplement dat je het gevoel geeft je het gevoel je beste gevonden, is er geen noodzaak om te blijven zoeken naar perfectie. Het idee is om geen genoegen met een supplement dat slechts gedeeltelijke voordelen biedt, maar om iets dat echt verbetert uw kwaliteit van leven te vinden. Hier is een voorgestelde methode om te proberen om te bepalen of een supplement werkt voor u:

Stap 1

Hoe om te bepalen of een supplement voor u werkt. Geef het wat tijd.
Hoe om te bepalen of een supplement voor u werkt. Geef het wat tijd.

Geef het wat tijd - Het zal enige tijd duren voor u om echt bepalen of een supplement dat je kan proberen eigenlijk aan het doen is wat je nodig hebt om te doen. De meeste supplementen niet 's nachts tot spectaculaire resultaten. Een tot drie maanden is in het algemeen voldoende proefperiode.

Stap 2

Houd notities - Als u het nemen van een supplement voor een specifiek doel, zoals het ongemak als gevolg van een hart probleem te verminderen, zorg ervoor dat je bepaalde noten over de effectiviteit van dat specifieke supplement op een verscheidenheid van aspecten in verband met uw pijn te houden. Bijvoorbeeld, maak een grafiek en positie van uw niveau van comfort of ongemak als u het nemen van een specifieke toeslag. Gebruik een één-tien schaal om te meten hoe je je voelt. Noteer hoe je je voelde als je deel aan verschillende activiteiten die verschillende niveaus van inspanning. Het is ook nuttig te hebben gehouden, een symptomen dagboek voordat je zelfs begonnen met het nemen van een supplement, zodat je iets hebt om uw resultaten te vergelijken met. Je kunt niet empirisch bepalen of een supplement uw symptomen verbeteren als je geen norm waaraan de uw resultaten te vergelijken.

Stap 3

Betrek uw arts - bepalen al dan niet een supplement werkt voor jou mag in geen geval betekenen dat je jezelf behandelen als een experiment. Zorg ervoor dat u over uw plannen te gaan met uw arts en dat hij speelt een actieve rol bij de evaluatie van uw bevindingen en waarmee u makkelijker supplementen die veilig zou zijn om te proberen en te gebruiken op een regelmatige basis. Laat uw arts te controleren uw cholesterol voor en na je beginnen met het nemen van een supplement. Laat uw bloeddruk gecontroleerd volgens hetzelfde schema als goed.

Stap 4

Stap 1. Houd notities.
Stap 1. Houd notities.

Ken de dosis - Om vergelijken appels met appels, bijhouden van de exacte dosis en de frequentie van elk supplement.


Een ding om te onthouden is dat als je kunt meten, dan is het de wetenschap als wetenschap is de mogelijkheid om te meten en te vergelijken. Dus niet vertragen, te beginnen vandaag en vinden van een betere weg naar een gezonder leven.

Eric Glenn is de succesvolle eigenaar van een aantal wereldwijde gezondheid bedrijven en regelmatig adviseert klanten en klanten over gezondheid, voeding en het creëren van een wereldwijde business. Eric raadt gezondheid supplementen om te helpen uw persoonlijke wellness te verhogen. Voor meer informatie over deze supplementen weten komen http://www.ericglenn.com of zijn gezondheid supplementen website http://www.synergyteamglobal.com .