E2h

Hoe om schadelijke producten van het gewichtsverlies te vermijden

Heeft u een slappe taille

Heeft u een slappe taille? Muffin buik? Love handles? Verlies ze allemaal met deze nieuwe revolutionaire product beschikbaar is via deze speciale aanbieding. De meeste Europeanen die zich bewust zijn en bewust van hun gewicht hebben gehoord deze belofte meer dan duizend keer. Elke belofte krijgt dieper en dieper in hun wens om hun droom te zijn op hun ideale gewicht. Deze verkopers zullen alles zeggen om hun product te gaan uit hun schappen bij u thuis. Het is hun bedrijf na alles.

Hoe om schadelijke producten van het gewichtsverlies te vermijden. Stop voordat het erger wordt.
Hoe om schadelijke producten van het gewichtsverlies te vermijden. Stop voordat het erger wordt.

De Europa Food and Drug Administration (FDA) heeft gepost een waarschuwing over gewichtsverlies producten die schadelijk zijn voor de mens. Velen zijn zich niet bewust dat verontreinigde producten van het gewichtsverlies nog steeds worden verkocht over winkels en via het internet. FDA heeft geïdentificeerd 28 producten. Maar er zijn nog niet getest gewichtsverlies producten die nog in de markt. Bescherm uzelf, uw familie en vrienden. Lees verder en leer hoe op te sporen en gewichtsverlies producten te vermijden met schadelijke drugs en chemicaliën.

  • Stop voordat het erger wordt. Stop met het innemen van het gewichtsverlies product onmiddellijk tot u hebben gekregen een recept van een arts. Deze producten zijn ontworpen om een beetje aan gebruikers misleiden werken, maar de meeste van hen zijn nep en zal meer kwaad dan helpen veroorzaken. Als de labels zijn wazig of er helemaal niet zeker om te stoppen en een uitgebreid antecedentenonderzoek doen voordat u het opnieuw. FDA zei dat de meeste van de schadelijke producten van het gewichtsverlies komt uit China. Wees objectief over de belofte van het verliezen van gewicht snel. Laat u niet verblinden door zoete van de verkoper praten en aanbiedingen.
  • Artsen weten het beste. De meeste frauduleuze gewichtsverlies producten worden gemarkeerd als 'voedingssupplementen' of 'aanvulling' om te voorkomen dat vastgepind door de FDA regelgeving. De beste manier om te gaan tegen deze is om een product van het gewichtsverlies voorgeschreven door een arts. Als algemene regel geldt dat producten van het gewichtsverlies ondergaan FDA toetsing. Phony fabrikanten dit voorkomen door tagging hun product als zodanig.
  • Natuurlijk dubieus. Frauduleuze gewichtsverlies fabrikanten beweren dat hun producten veilig zijn door te zeggen het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten in de natuurlijke manier. Het zien natuurlijk in labels reden tot nader onderzoek en toetsing. U kunt ook verwijzen naar het gedeelte Bronnen van Consumer van de FDA vragen en antwoorden, in het bijzonder paragraaf 11 voor meer tekenen en indicatoren van fraude in gezondheidsproducten.
  • Verspreid het woord. Uw gezinsleden zijn ook in gevaar dus zorg ervoor om hen te vertellen over die verdienende fabrikanten. Maak er een familie-aangelegenheid om advertenties te onderzoeken op producten van het gewichtsverlies en raadplegen elkaar voordat u dit soort producten. Moneymakers net als zij de zorg niet over u en uw familie de gezondheid.
  • Onderzoek. Om meer kennis over gewichtsverlies product dat kan schade veroorzaken aan je wint, zie het gedeelte Bronnen van de FDA actie. In dat specifieke materiaal dat ze hebben een lijst van frauduleuze gewichtsverlies producten die zijn verboden op de markt. Het omvat ook de reden waarom deze poseur medische producten zijn gevaarlijk voor uw gezondheid.

Het verliezen van gewicht is een groot vertrouwen booster voor bijna iedereen. Dat is haar kracht en gewetenloze zakenmensen weten dit. Ze hebben producten die gebruik zullen maken van u en uw wil. Dus wees voorzichtig en waakzaam zijn.